jobbigt

på riktigt, jag saknar tiden då mitt enda problem var rädslan för att mamma och pappa skulle glömma att hämta att mig på förskolan, tänk vad enkelt allt var! Jag tänker på de så fort jag ser ett litet barn, varför är dom så glada jämt för??!! vill bara gå fram till dom och säga att en dag kommer livet bli jobbigt, jag vet, glädjedödare, men vafan


Åååh

Jävla idiot jag är.. Jag ville ha oboy och det fanns ingen laktosmjölk hemma så jag tänkte: vafan ett glas med oboy och VANLIG mjölk kan väl inte skada?!

Så jag fixar i ordning och nu tio minuter senare ligger jag på soffan och jag typ kramper i magen för att jag har så ont. Smart tjej, drick inte vanlig mjölk om ni är laktosintoleranta för det blir inte bra... Att du aldrig lär dig madde!!!!!


det är inte lätt när det är svårt


Livet blir bättre

Ligger och kollar på "livet blir bättre" och jag gråter. Det är så hemskt! I dagens program är det sångerskan Jessica Andersson som berättar om sin tuffa barndom och jag gråter floder.. Herregud alltså :'(

/Madde


Jävla skit

Nu är jag på väg hem från världens mest obehagligaste tandläkarbesök. Inte nog med att det går åt helvete med tandställningen så måste jag (beror på hur det går med en tand) genomgå ännu en operation. Det är troligast att jag för göra det eftersom det kommer ingen vart hur nu.. Nu sitter jag på bussen och är tårögd. Jag skulle bara vilja börja gråta.. Jag orkar inte med skiten längre och framförallt inte genom gå ännu en operation. Jag orkar verkligen inte.

TPL!


Varför

Detta är svaret på varför jag älskar min syster så mycket! <3


fucking engelskabok

japp, det är så jag känner nu. Har en engelskabok hemma som ska vara utläst till på fredag och ja, jag har läst ca 40 sidor av 228...känns bra, nej men tänkte faktiskt bara lägga upp lite bilder för att visa hur tråkigt jag har, jessica kommer nog uppskatta det!





Shot

Okej, nu blev det lite panik här.... Hjälp!!!!!'n


Nytt år, nya möjligheter

Nu är det 2012 och det här året har börjat jättebra! Allt känns verkligen jättebra (allt utom skolan dock) men jag mår jättebra, är hur lycklig som helst och lever livet just nu!
Jag har världens finaste vänner, världens finaste familj och jag har världens bästa pojkvän så det här året kan bli hur bra som helst!
Jag tycker vi gör det till ett oförglömligt år!!

/Madde


RSS 2.0