2012

det kan bara bli bättre


Top model

Halloj!! Just nu sitter jag och kollar på top model som precis började. Jag ska dock åka om typ 50 minuter, ska till gymmet och förbränna julskinkan. Ska bli skönt att komma igång igen. Efter det ska jag träffa Joel. Jag verkligen älskar lov, man känner sig så lugn och avslappnad, det är en helt annan känsla än när man går i skolan. Jag känner så iallafall. Imorgon ska jag tävla på Token, i hoppning. Jag är faktiskt lite nervös, inte för att jag skulle glömma banan, eller att han river eller något sånt utan att jag ska göra bort mig. Har inte tävlat på över ett år. Jag vet, jag är en tönt som tänker så men men, det är bara köra och hoppas på det bästa. Jag ska försöka få mamma att fota lite så kan jag lägga upp på bloggen efter. Nu ska jag ta något och äta och ta det lugnt innan jag drar. PÖSS HEJ! Madde

Roligt! Två sista bilderna är verkligen lika hahaha


åh herre

Den här natten och morgonen har varit allt annat än lugn... Det började med att jag somnar vid ett ungefär och jag hör att det blåser ganska kraftigt. Men jag tänkte inte så mycket på det utan lägger mig ner och bara sover. Sedan vaknar jag vid tre och då blåste det ordentligt, nästan så att det var läskigt. Min stuga är inte så ljudisolerad så det kändes som om jag låg ute i stormen, så högt lät det i stugan. Jag kunde efter ett tag somna men vid fyra vaknar jag igen och då var det kört. Kunde INTE somna pga av stormen. Jag bestämde mig helt enkelt för att gå in och lägga mig i huset. När jag kommer in, kommer mamma och säger att hon inte kan sova och det kunde inte jag heller så vi går och lägger oss tillsammans. Mysigt! Sen efter ett långt tag så somnar jag men vaknar klockan åtta av att pappa och Nicke kommer till oss och säger: Skynda er ut! Nödfall!!! Vi springer ut, ser ut som lik, och när vi kommer ut till parkeringen vad ser vi då? Jo, vi ser två granar har ramlat omkull och den ena hade landat på morfars bil. Suck, då kände jag bara: Helvetes jävla skit. Sen när jag vänder mig om inser jag att taket på min stuga är halvt bortblåst.. Då var jag så arg och irriterad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag och mamma går in och väcker morfar och berättar vad som hänt. Pga att det inte fanns någon ström kunde vi inte använda motorsågen utan vi fick såga sönder granen för hand. När vi fått bort granen ser vi att vi hade turen i oturen. Det blev bara en buckla på bilen, och det går på försäkringen. Men det hade kunnat gått riktigt illa, så illa att bilen kunde dras till sopptippen. Nu är jag iallafall hemma efter nästan en två timmars promenad och känner mig glad för ELEN är tillbaka. Everybody say WEEHOOOO!!! jaja, alla i huset sover nu.... så jag ska nog också ta mig en liten tupplur! Pöss / Madde

Hehe

Här är bilden. Den skönaste kommentaren var:
- visa inte bilden för din pojkvän, då behöver du nog förklara dig..., eller säg att detta var ditt ex som du var tillsammans med förra året!

Hahahahahahahahahaha (det var kul in the moment)


Hej, jag har ätit för 365 dagar framöver

Det var ett tag sen nu! Hur är det med er (som läser denna otroliga blogg?). Men mig är det iallafall jättebra och de senaste dagarna har också varit toppen. Det började med att i torsdags fick vi jullov och då var jag med Joel. Plus att under den dagen serverades det hur mycket godsaker som helst. Men vad ska man säga, vår klass är bäst! På fredagen åkte jag med pappa, redan klockan elva på förmiddagen, till forum och handlade de sista julklapparna. Ute i sista sekund? Standard för oss i familjen Ljungqvist. Men vi fick klart allt iallafall så det var ju bra. När jag väl var hemma hjälpte jag mamma med lite förberedelser inför julafton och låg och kollade på flera avsnitt av desperata hemmafruar (haha hur fult låter det inte på svenska?!), jaja det är iallafall skitbra! Väl på julafton åkte jag, pappa och Emma till stallet och fixade till tokis. Sedan red jag. Till och med pappa red hehe, det var kul att se. Efter ca två timmar i stallet åkte vi hem och då var det att byta om och göra sig fin för att sedan åka till farmor och farfar. Där åt vi mat och kollade på kalle anka och bytte julklappar. Jag fick nog den bästa... Av min farbror fick jag nämligen en tavla där han hade tagit en av mina profilbilder på facebook och klippt ut mig och satt in mig bredvid en snygg kille. Det ser ut som jag lutar mig mot honom och på hans arm står det "God jul Madde!". HAHAHA jag dog när jag fick den. Det var roligt! Ska visa bild sen! :) Efter några timmar åkte vi hem och åt ännu mera mat och sedan öppnade vi julklappar. Är mycket nöjd över det jag fick! Jag fick kläder, parfym, pengar, ridbyxor och lite smått och gott! Är mucho happy! :) Och jag har ätit så mycket så jag kommer aldrig orka äta något mer, i hela mitt liv... En överdrift dock men nu fattar! Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på ensam hemma filmen! wiiiii :D Puss / Madde

.

Glädjen som uppstår när jag lyckats locka mitt hår och får snygga lockar men irritationen som uppstår när snön förstör dom...
Men nu har ju snön äntligen kommit så jag ska inte klaga (à)


.

Det blir aldrig som man tänkt sig. Aldrig.

Z

Måste bara visa min fina prins;


Help

Ikväll har jag ridit på lilla tokis! Han var jätteduktig och vi hoppade jättebra :) älskar min häst! :)
Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, först kollade jag på "snakes on a plane" men ni när ormarna började attackera blev jag rädd och bytte kanal. Ikväll ska jag sova tidigt eller aa om någon timme. Är verkligen sliten så den här helgen blir en : ta hand om mig själv helg :)
Nu ska jag återgå till tvn och tyst vittne. Pöss hej :) / Madde


Nu dags för...

...fråga Olle dokumentären!
Hehehehe


Till Martin och Johan

Vi i klass 10NvC har skrivit en hälsning till Martin schibbye och Johan Persson som är sitter åtalade nere i Etiopien. Idag fick vi se våran hälsning i Nacka värmdöposten :)

Åh är lite stolt över vad vi åstadkommer!!! :)


Något har hänt, som aldrig någonsin har hänt

Ni kan inte ana vad som just har hänt! Jag, Madde har skickat in en uppsats dagen innan deadline. Det, mina vänner, det har aldrig någonsin hänt i hela min skolkarriär. Jag har ju gått i skolan i typ 11 år snart... Jag är i chocktillstånd just nu.. Haha nej men jag är glad i guess!..Sen kände jag mig faktiskt ganska nöjd med den, men bara för det kommer det att gå åt pipan. Nej!!! Inte tänka så nu. Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på tv och njuta av att jag har sovmorgon imorgon! Woop! Pöss hej! /Madde (ni kan kalla mig köttarn nu) ;)

Nattinatt

Varför känns det som om du undviker mig? Hoppas jag har fel...
Aja nu ska jag sova! Godnatt!

/Madde


lucia movie night

slänger in ett random inlägg lite såhär på kvällskvisten. ligger i sängen o bara tar de lugnt, inatt är de ju biotajm så måste ladda ordentligt för att hålla nig vaken, men de kanske inte gör något om man somnar under ena filmen?
idag har det iallafall varit en slapp dag i skolan, lyssnade på luciakören och nobelpristagaren i kemi och sedan serverade vi deras lunch vilket var helt värt besväret! :)
ska försöka få mig en blund nu, slänger in ett inlägg ikväll från bion!
/louise


Onödigt inlägg men men

Aaa skojar inte, sitter på bussen och håller på att kissa på mig.. Byxorna trycker som fan mot blåsan så om någon i min familj sitter på toa när jag kommer hem är det väldigt synd om dem!!

/Madde


Vackra luciatåg

VGY:s luciatåg/kör är nog det vackraste jag vet. Det var så vackert, fick rysningar i hela kroppen när de sjöng!


älskade söndag

hejhopp!
ligger just nu i sängen och ska försöka sova! har haft en bra dag faktiskt, vaknade upp med min älskling, kollade sedan på lite kläder med pappsen och sen var det dags för julbord på operakällaren :) det var hur trevligt som helst, god mat och bra sällskap :) och imorn ska jag servera nobelpristagaren i kemi, japp, slå den ni! har även luciafirande i skolan och det är alltid mysigt!!
slänger in en bild på mig och lilla Markus, han är så gullig och go!


älskar att dansa!

sådär, nu är dansuppvisningen avklarad och jag klarade mig levande:) gick skit bra och var hur roligt som helst, förutom att musikkillen inte spelade början på våran låt så jag fick springa in istället för att hjula, tråkigt :( men jag är nöjd och ska anmäla mig till nästa termin så fort som möjligt!!!
Och ska på bio ikväll med Jessica och grabbsen, livet är skönt nu ;)
peace /Louise


nervös

Skrev nyss ett helt inlägg som försvann, hata!!!!! skrev för övrigt om skolan och dansen, och att jag redan va arg innan blogg.se fuckade upp allt (ursäkta ordspråket men de passa bäst)
är nervös för dansen imorn, och nu har jag ingen locktång heller, så det blir ju skitbra! *ironisk* har du någonsin varit så arg att du börjat gråta?


Influensan

Idag när jag vaknade hade jag hopp om att vakna och må bättre så jag kunde gå till skolan. Men icke sa Nicke..
Jag har ont i halsen, huvudet, det drar i leder (väldigt stel när jag rör mig), speciellt i nacken.. Hade även lite feber igår men inte idag. Idag när jag gick upp kändes det som att mina ben inte orkade att hålla upp mig.. Jag ville bara falla till marken, så kändes det. Det är någon influensa skit jag har fått..

Ingen skola idag.. Om jag missar något kan väl ni (Louise & Jessica) berätta det för mig? :) <3
Nu har jag gosat ner mig i mammas & pappas säng och ska sova och hoppas att jag blir bättre snart!!

Puss och nu sviker mina ögon mig, nu är det bara en tidsfråga innan jag somnar..
/Madde


Blä

Livet suger när man är sjuk.... Asså jag orkar inte!!

Madde


Så nära men ändå inte

Hellu!!
Nu är jag påväg hem från skolan, sitter på bussen och känner mig lite halv krasslig faktiskt :( ont i halsen, trött, kallsvettas lite också...
Matten fick vi tillbaka och det finns inte så mycket att säga om den.... Så nära men ändå inte..
Etik och livsfrågor fick vi också tillbaka och läraren är ju konstig... Säger till oss efter att ha med något hon inte gått igenom.. Hur tänkte hon nu?

Jaja annars har dagen varit bra! Hoppas eran också varit det! :)
Puss / Madde


Oj

Oj.. Har inte bloggar på en tag men tar tag i det nu :)
Just nu sitter jag och har stoppat fötterna i ett fotbad, hur skönt som helst i denna kyla.
Ikväll ska jag sova TIDIGT så jag tar igen lite sömn från igår. Det var nattvolley igår och ni som inte var med... Ni missa något!! Bokstavligen missade något!!


Och juste... Min mormor ligger på sjukhus fik jag reda på precis :'( hon som fyller år på lördag, då ska vi fira henne... Hoppas verkligen, verkligen inte det är något allvarligt!! :'(

/Madde


godmorgon

frost ute idag, ett steg på vägen känns de som! blir liksom ingen jul utan snö, skulle ju lika gärna kunna fira påsk nu eller nått.
sitter iallafall på bussen på väg till skolan, är hur trött som helst och gröt otaggad på engelska. ska däremot få tillbaka en uppsats så blir väl spännande, hon är ju lagom snäll med betygen -.-
volleyboll står på work out schemat hela dagen, först på idrotten innan lunch och sen ikväll, det vankas nämligen nattvolleyboll på vgy!! kan lägga upp bilder på det sen!
nu ska jag blunda lite och hoppas det hjälper mot dom trötta ögonen :)
/Louise


förvirrad

när kommer den här känslan att försvinna, jag vill inte mer...


bajs- dagens snackis

fan va barn är roliga! Skulle seriöst kunna tänka mig att skaffa några bara för att få lite underhållning! dom är ju underbara..
bästa citatet nånsin från elisia 2 år till elin, "du ser ut som en pappa" hahahah jag höll på att dö, stackars elin, jag kommer tracka henne resten av livet!
haha nej men de va en händelserik kväll, men de är skönt att jag nu ligger och ska sova. imorn blir de julshopping och förhoppningsvis lite bowling!

och juste, det är någon som ringer mig jämt och har börjat smsa, dom söker alltid samma person också men vägrar att fatta att de är fel nummer...


rättelse

vill bara påpeka att "Berta" i förra inlägget som madde skrev är ett riggat namn, Berta heter egentligen något annat.
pease louise


The day of........

KAOS!! Äntligen helg! Nu kan jag pusta ut, skönt. Just nu sitter jag i soffan med tillsammans med mina små skitar till syskon och kollar på idol. Ingen mamma eller pappa är hemma så vi har syskon-mys helt enkelt. Dagen idag har varit...minst sagt speciell. Det är mycket som har hänt, både bra och dåliga och saker som gett än dåligt samvete. Egentligen borde man inte fått det, men det bara blev så.. Sen tror jag också att Berta har seriösa problem med mig. Hon ratar alla saker som jag gör och lämnar in. Hur mycket jag lägger ner tid på uppgiften, eller hur bra jag än gör det känns det som om hon inte bryr sig och bara: Okej du suger. Det känns som att även om jag skulle lämna in en text eller ett projekt på MVG-nivå skulle hon sätta lägre ändå. Hon peppar inte mig för att lyckas heller. Fan, jag är arg. Nej nu ska jag mysa ner mig igen i soffan och aaa grubbla över allt och sen tjocka mig med godis. Puss hej..../Madde

babysitting


godmorgon alla glada osv.

hej och hå, louise här (det lät fult), sista dagen i skolan för den här veckan, ja hade ingen sovmorgon idag som resten av dagarna, och de kändes kan jag säga!
bestämde mig nyss för att lyssna på musik, har tjatat ut alla låtar som är bra så tänkte att jag bara ska låta de spela..misstag, sitter och lyssnar på carolas fångad av en stormvind...
men ja, de kanske är nu jag ska berätta om vad som händer idag, men de orkar jag inte, ska lyssna på carola istället (y)


:'(

Varför känner jag såhär?
/Madde

myser

hej alla glada!
sitter och har det väldigt mysigt för mig själv just nu. Brukar aldrig tycka om att vara ensam men just idag kändes det okej, kan vara för att min älskling laddade ner alla Greys avsnitt som jag missat, så det va värt att vara ensam för att få kolla på dom :D tog en kopp te också för att öka mysfaktorn liiite extra (a)
nej nu ska jag kolla ett avsnitt till, hör jag inte av mig beror det på en så kallad "Greys koma".
Peace / Louise

500 kr i rabatt på sf

japp, du läste rätt, jag och Jessica skulle betala biljetter till "lucia movie night" vilket skulle kosta 760 kr för tre pers, men nej, jag och Jessica hade tillräckligt med poäng på biokorten så summan blev endast 260. Snacka om tur!!
sen när vi gick på tunnelbanan var den proppfull men endast två platser lediga till oss, det går bra nu!


RSS 2.0