Sämst på att blogga

Usch, denna vecka har jag verkligen inte varit aktiv på bloggen. Rättare sagt har jag inte varit aktiv med något alls.. Ha! Depp-mode står på ON just nu.
Onsdag: Gick i skolan. Började halv nio slutade halv fem. Gjorde inte överdrivet mycket i skolan mest fördrev tiden förutom på matten där jag försökte mig på några tal men det gick ju som det gick. När jag kom hem efter skolan deckade jag på soffan. Standard nuförtiden.
Torsdag: Började elva slutade lite efter två. Vi hade kemi och fysik och på båda lektionerna hade vi labb. Det var faktiskt kul. Denna dag började depp-mode:t försvinna lite faktiskt. Dock förstår jag mig inte på Sveriges väder.. Vad är felet liksom?
Fredag: Idag har det varit en bra dag. Allt utom engelskan var bra. Engelskan är så tråkig just nu, vi gör ingenting, bara massor av tråkiga uppgifter inför nationella. Idag var det dock ingen vanlig dag utan OLLE WALLER från frågga Olle kom till vår skolan och hade föreläsning om sex. Det ställdes massor av frågor och jaa det var faktiskt roligt att lyssna på. Han är så rolig. När vi slutade tänkte jag vara duktig och åka och träna men nej jag åkte hem och la mig på soffan istället.. Bra där, Madde.. Inte tränat på 2 veckor - det är fan inte okej. Mullet börjar ta sig!
Imorgon är det högskoleprov, vilket betyder att jag ska upp klockan 6... Usch, fy och blä. Varför valde jag att göra det? Varför? Haha, från 8.20 - 16.20 köttar jag då. Tro mig det kommer att vara de längsta 8 timmarna i mitt liv. Herregud alltså. Men får väl se det från den ljusa sidan - efter ska jag träffa Joel :)
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen bredvid världens mysigaste chihuahua! Ååh hon är så mysig.
Puusss / M

ännu en dålig vecka

äntligen fredag imorn- igen! den här veckan har iallafall gått fort och tur är det. Orkar inte med någonting längre, allting känns bara jobbigt just nu. Men som tur är kommer min syster hem på tisdag så hoppas att jag kan börja känna mig lite gladare då. har absolut inget mer roligt att berätta, förutom att högskoleprovet på lördag också suger livsglädjen ur mig, fan!
deppinlägg, men vad ska man göra. nästa inlägg får bli mer positivt, promise!


bara för att den va skön

/ Madde

Måste bara börja inlägget med att säga att LOUISE fan vad snygg du är. Du passar som rockare (?), punkare eller i den stilen iallafall. Grymt snygg. Damn girl.
Jag ligger i sängen och har precis kollat på DH, mycket bra program det är alltså. Jag är sjukt trött så ska slumra in lite nu. Men dagen har rullat på bra förutom att jag har varit trött och bitter.. annars var den väl bra..I guess.
VIKTIGT! Om någon som nu läser denna blogg har en svart klänning och är villig att låna ut den så... lånar jag gärna! Det är till studentmiddag. Tack på förhand!
/ Madde

STUDENTSKIVA- före- och efterbild



så började en ny vecka

kaosiga veckan är slut, och vi får hoppas på en lyckad kommande vecka! har inte så mycket planerat förutom en studentskiva imorn, ska köra på lite rock outfit hade jag tänkt! längtar även till söndag och hoppas veckan går fort, för då kommer troligtvis min syster hem, om inte måndag kanske. Jag har säkert redan sagt det, men längtar!!!
sitter just nu i badrummet och väntar på att emma ska duscha klart, sen ska vi nog poppa lite popcorn och sätta på en bra film! Det är ju trots allt sovmorgon imorn!

Den här bilden passade bra in med tanke på veckan och att vi har matte hela dagen imorn!


Ååh

Har aldrig varit med om en dag som har varit så här dålig.. Fyfan!


födelsedagskalas

halloj bloggen!!
ville bara skriva lite så tog mig in här, var annars liksom..skriver man av sig på facebook så tycker ju folk att man är dum i huvudet ;)
Har fått veta lite mer om min syster, och förhoppningsvis kommer hon hem i slutet på nästa vecka, längtar..vill bara krama henne..men hon har det bra under omständigheterna iallafall, även om hon är ganska mörbultad med grova skrapsår på flera ställen och en bruten arm.
Nu ska jag iallafall åka till min lilla kusin som har fyllt år, hoppas det bjud på massa gott!!
peace

hittade mitt halsband imorse också, gissa hur glad jag blev!!!


Kaos

Hello babes! Nu ligger jag i sängen och kollar på Jiddra inte med Zohan. Ska bara ta det lugnt ikväll, har ganska ont i huvudet. Var och red idag efter skolan och det var super roligt. Vi hoppade och mitt under lektionen skulle vi byta häster med varandra haha. Jag fick rida ponny för en gångs skull vilket var hur kul som helst. Men det roligaste var att när vi bytte fick jag byta till en av stallets minsta ponnysar. Åååh jag blev så glad haha.
Mamma har sina vänninor över på middag så ska väl gå in och störa dom nu hehehe... nej ja ska inte vara dum, jag är snäll så ska hålla mig undan!
Puss hej!

fridayyy

herregud, jag brukar säga att det blir fredag skit snabbt varenda vecka, och visst de är ju så, men den här veckan har nog varit den långsammaste på ert bra tag. Eller asså det är typ inte de att det gått långsamt utan de känns bara som att förra helgen är skit långt borta, samma sak med dagarna den här veckan. Känns som det gått en månad sen förra söndagen va..
men ja, det kanske har sina anledningar, tänker inte ta upp allt men de har hänt mycket den här veckan! på både gott och ont. Har också varit den sämsta veckan i skolväg, tror aldrig att jag varit så ineffektiv som jag varit den här veckan, har typ gjort som mest 10 uppgifter i matten, och vi har ändå haft typ åtta timmar matte den här veckan...i svenskan har jag inte ens börjar på mitt reportage, vilket vi har jobbat med tre långa lektioner...
äsch, man kan inte va bäst jämt



tack mamma

haha, mamma alltså...när jag ska äta middag ser jag att det är någon fyllning tillsammans med kasslerna, så jag frågar vad de är

Jag: Mamma, vad är det i såsen?
Mamma: nej men de är ingen laktos, det är lugnt!
Jag: är du säker, det ser ut som massa grädde
Mamma: nej men det är ost Louise, laktosfri ost.

En kvart senare, inne från toan

Jag: fan mamma, det va visst laktos i maten!!
Mamma: men ...bara lite

Haha tack för den!


!

Dagen har flytit på bra. Efter skolan åkte jag och louise som sagt och badade. Det var roligt och sjukt jobbigt. Det har varit fint väder och en allmänt mysig dag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu men vill skänka en tanke till louise syster som ligger på operation som ni lästa i inlägget innan. Jag hoppas verkligen att allt går bra för henne!

orolig

alla tankar till min kära syster som ligger på operation i Indonesien, de suger att inte kunna vara där för henne men jag vet att hon är stark! Hoppas allt går som de ska bara, så hon är hemma snart igen!


fake it until you make it


:)

Sitter och väntar på louisen i gullmars. Skolan börjar tio över tio och slutar tjugo över två och när skolan slutat ska jag och louise åka till eriksdalsbadet och öva livräddning. :) har prov på det på måndag. Hade världens roligaste och den mest knäppa dröm inatt. Vaknade med ett leende på läpparna kan jag säga :)

Have à nice day!


Karma is a bitch

vilken dag! har innehållit mycket, både bra och dåligt.. skolan gick bra förutom när vi hade slutat, jag hade nämligen suttit och skrivit på en idrottsutvärdering i typ två timmar, sen när jag ska skicka den så hade den försvunnit, japp, den fanns inte någonstans! som tur va är min lärare snäll och låter mig lämna in den senare, för nu måste jag ju skriva om hela skiten!!
skulle ta ut min ilska och gå ut och springa, men efter tjugo minuter får jag håll, och de gjorde så sjukt ont att jag fick gå dubbelvikt hem igen..
nu ska jag duscha och sen bara ta hand om mig själv! tycker det behövs...


för att idag kommer bli en bra dag!

det seglar ner snöflingor utanför fönstret, men de ska inte förstöra min dag! Den kommer bli bra ändå, jag ska faktiskt inte göra nått speciellt men madde och jag bestämde oss igår för att va glada idag, och sluta upp me allt jävla deppande! så nu gör vi de! :) jäklar vad kul vi ska ha!


vad vore livet utan vänner

vill faktiskt bara tillägna ett inlägg till mina vänner, dom som finns där i vått och torrt, dom som aldrig dömer och dom som aldrig sviker. Jag vet inte vad jag vore utan er, tror inte glädje skulle finnas på samma sätt. tack för att ni alltid finns till när jag behöver det som mest <3



Bridget Jones

Jag måste ge mig själv lite breöm för ända sedan jag kommit hem har jag kört tvättmaskin efter tvättmaskin efter tvättmaskin. Har hunnit klart med all tvätt igen. Det är sjukt vad tvätt det bildas i detta hem.. Jaja!
Nu har jag äntligen satt mig ned i soffan och ska kolla på Bridget Jones - alltså det finns ingen människa som är så underbar som hon. Hon får mig att må bra när jag mår dåligt så därför passar den filmen perfekt just nu. Jag måste bara säga att jag saknar min mamma så enormt mycket. Vill att hon ska komma hem igen, men jag vet att hon kommer när HON vet att allt är bra uppe i Falun.

Nej nu har filmen börjat. Puss på er!!

Skola

Med tre timmars sömn i bagaget är jag på väg till skolan. Sitter som en zombie på bussen och vet inte vart jag ska ta vägen. Är så fruktansvärt trött. Men jag ska ändå pallra mig till gymmet efter skolan, det behövs kan jag säga. Hehe!

Ha en bra dag så hörs vi lite senare /M


Jersey Shore

Just nu är jag i extas! För om ca en kvart börjar nya säsongen av Jersey Shore. Jag älskar det programmet så mycket. Det är breoende framkallande. Jag har väntat ända sen i januari på att säsongen ska dra igång och nu, flera söndagar framöver kommer jag att ligga bänkad i sängen och kolla. ÅÅÅH är så himla taggad på att det äntligen är dags. Går inte att beskriva hur mycket jag verkligen älskar programmet!!!!
<3 <3 <3

söndag 18 mars 2012

Vet ni vad jag har gjort? Jag har skaffat en egen blogg MEN tro inte att jag dissar denna blogg för det här är världen bästa blogg. Jag kommer att blogga dubbelt men på min blogg kommer jag kanske att skriva ut lite mer personliga saker och jag kommer säga till mina närmsta vad den heter. Sen om jag väljer att  gå ut med vad den heter om någon månad kanske jag gör när allt som hänt just nu lagt sig. Men vill skriva av mig och veta att bara dom jag verkligen litar på läser. Det var lite så jag tänkte.
Men jag kommer aldrig någonsin lämna denna underbara blogg som jag driver med världens bästa LOUISE! <3
Iallafall, jag sitter just nu men hjärtat i halsen och hejar på mitt AIK som spelar mot LULEÅ.
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - nu blev det mål. 2-0 och just nu är AIK i semi, oh herregud. Förevigt trogen gnagare. Skriver senare ikväll! Pussar :)
/MAdde
image description
Vi är så fina! <3

fullt ös medvetslös

nej kanske inte medvetslös, men definitivt fullt ös, hela dagen! har jobbat, varit på kalas och nu sitter jag på tåget för att ta mig till sickla och kolla innebandy, flängt över hela Stockholm idag känns det som, men alla måste ju bli nöjda :) har läxa som ska göras också, men den är nog inte så viktig ;)
Hörs!

lilla födelsedagskalasbarnet (långt ord)


a wonderful day!

haha som jag har skrattat idag, tack för de jessica, du är grym!
vi har båda nämligen varit så sjukt trötta idag, så det har flummats en hel del, bland annat med hennes knasiga syskon, men dom är faktiskt roliga ;) har jobbat också, vilket troligtvis bidrog till tröttheten, och sen har jag och Jessica bara slappat hela dagen, men ändå hunnit med att vara hemma hos min mamma, i Haninge centrum och hos henne! nu är jag däremot på väg hem, för det är faktiskt jobb imorn också! ska möta upp pappa på söder på vägen nu bara, kanske ska ta en öl med gamle farsan såhär en lördag kväll? haha nja, kanske inte ikväll va ;)


TVÄTT

Sitter just nu i soffan och kollar på Jersey Shore weekend samtidigt som jag gör tvätten. Har kärt flera maskiner idag och gjort massor av andra sysslor som mamma oftast gör men nu när hon inte är här så gör jag dom. Kan erkänna att tvätta går bra men att vika den är fruktansvärt tråkigt. Jag sitter inbäddad bland all tvätt just nu. Men när jag är klar här om kanske någon timme är hela tvättstugan tom. Det är fan bra jobbat. Jaja.. det är verkligen sjukt hur livet kan gå frpn att vara så sjukt bra så man nästan svävar på moln till att det suger så man ligger på botten av havet..?! Waaah!!

dagens bästa, för att lätta på stämningen. styrkekramar till madde!


Detta inlägg skulle publicerats igår kväll..

Gårdagen (fredag 16/3) var verkligen hur bra som helst, till en början, om man bortser från min brutala mensvärk. Dagen började med att jag åkte till Louise och skulle plugga men det resulterade i att en blus kom med mig hem istället. Good?! Visar bild senare. Jag hittade även en klänning för 900 spänn som jag är helt kär i men den kommer nog aldrig bli min för jag vill inte lägga så mycket pengar på en klänning.

 

Efter att jag och finaste Louise lunchat mötte jag upp Joel. Vi åkte och gymmade men det gick inte heller bra för jag hade så ont i magen och mådde illa så vi åkte hem istället. Vid kvart över fyra gick vi till hans småsyskons dagis för att hämta dem, vi gick där med vagn. Så på vägen hem såg vi ut som en familj. Jag och Joel och ett barn i vagnen och den andra gick och höll mig i handen. Hehe, en söt familj var vi dock.. Men jag måste verkligen säga att Joels småsyskon är helt underbara. Så söta, roliga, galna, väluppfostrade, trevliga etc etc. Jag älskar dem, helt underbara barn.

 

Vi åkte vid halv 6 in till sergel och åt middag på donken (ovanligt va?). Nej, men vi har faktiskt bestämt att vi nu ska istället för att prioritera bio kanske gå ut och lägga de pengarna på en riktig restaurang middag. Vi såg iallafall Journy to the mystery Island och den var faktiskt sjukt bra, rekommenderar den DOCK kunde man ändrat några meningar i manuset - lite töntiga men filmen i sig var toppen.

 

Avslutet på denna dag var inte lika bra... På väg till bion ringer mamma och berättar något jag inte i min vildaste fantasi tänkte att hon skulle berätta - det gjorde att jag började gråta på tunnelbanan men att ha Joel där som tog min hand efter jag berättat vad mamma hade sagt frågade han: Vill du verkligen gå på bio nu efter det här?

SÅKLART, jag vill. Det fanns ingen bättre tidpunkt att få göra något som fick mig på andra tankar än nu. Tankarna om vad som har hänt och vad som KAN hända försvann under några timmar. Men när vi väntade på bussen och mamma ringer och jag hör gråten i hennes röst brast allt. På bussen började jag gråta, tårarna rann, Joel torkade dem och höll om mig, sa ingenting men det behövdes inte. Han fanns där och gav mig kärlek det var allt som behövdes, men behöver inte alltid säga saker om man kan visa de. Så blev det bra en stund. Men när jag gick av bussen och satt själv i centrum och väntade på min buss började jag gråta igen - kände mig så ensam. Hela bussresan hem grät jag och sen så mötte jag upp mamma och pappa i brunn som varit så snälla och gått och mött mig där så gick vi hem. Vi pratade.

 

Just nu, är jag utmattad av all gråt, jag är i chock, jag är rädd och jag vet inte vad jag ska göra. Och att få höra: Jag måste åka, jag vet inte när jag kommer hem.

Jag tänkte då: Är du borta en vecka, en månad, två veckor, 5 dagar? Men allt jag vet är att jag måste ta på mig rollen som vuxen nu och det skrämmer mig om jag ska vara ärlig. Men ska göra mitt bästa.

 

Vill inte skriva ut direkt vad som hänt, förrän allt är säkert, som gjort att min värld vänts upp och ned på 2 sekunder, och jag kommer kanske kännas frånvarande, nedstämd, ledsen och allt sådant men framförallt om jag inte svarar direkt på det ni skriver. Just nu vill jag bara samla tankarna, kommer berätta för mina bästa vänner snart, men tar det face to face när jag känner mig redo för det.  Skriver det här så mina nära vet om det så de inte tar något personligt. Allt jag vet just nu är att jag har en mycket jobbig period framför mig som kommer påverka hur jag mår både psykiskt och fysiskt. Men jag ska verkligen försöka vara stark även om det inte är lätt.

Funderar även på att ta en paus från bloggen pga detta. Men det känns även som att nu är det som bäst för mig att få skriva av mig. Men vi säger såhär - jag skriver när jag skriver.




Safe house

orkar inte, skrev ett inlägg nyss om hur bra min dag har varit, men nu blev jag bara förbannad, skitapp...
nämnde iallafall att dagen har gått fort och att det känns skit bra! Vill att hela helgen ska gå fort så jag ska göra allt jag kan för att hålla mig sysselsatt! Imorn ska jag nämligen jobba, och sedan väntar en mysig eftermiddag (och kanske kväll) med jessica!
och nu ska jag faktiskt sova, förvånadsrt nog, men det är upp med tuppen som gäller imorn!!

lägger upp en fin bild på min busiga pappa från när vi va på bio ikväll, älskar dig!


plugga?

att plugga eller inte plugga, det är frågan.
ligger just nu i sängen med madde och spelar draw something, det var meningen att vi skulle plugga lite men vi har inte riktigt kommit igång än, frågan är om vi nånsin kommer göra det...
snart ska vi iallafall ut på stan en liten stund, kolla efter nått bra och sen luncha, vi har ju trots allt vårat matkort även om vi inte är i skolan :)
bjuder på en fin morgonbild, tur att vi är snygga iallafall


Sex and the city- kan vara den bästa "tjej"filmen någonsin

Inte för att vara sån, men tror faktiskt att det är en riktig tjejfilm, JAG ÄLSKAR DEN! det är min typiska "hemma och är sjuk film". Jag brukar faktiskt gilla mer action och sånt, men den här är för underbar, så om ni inte sett den, se den!
Har för övrigt varit riktigt duktig idag, målat min dörr! haha låter kanske enkelt, men det gjorde mig sysselsatt ett tag innan djurgården visades på tv, och dom fick spö, hårt! haha, pappa och jag satt och skrattade i soffan, skadeglädje är ju trots allt den enda sanna glädjen!

sådan far, sådan dotter!

Att svika

Att svika en person är det värsta som finns, eller känslan efter man gjort det är det värsta som finns. Jag gjorde det idag. Ja, jag har jättedåligt samvete över det men det fungerade verkligen inte idag. Jag vet hur personen känner, har byggt upp förhoppningar om någonting och sedan blir det platt pannkaka av alltihop. Usch! Att veta att det var jag som gav personen den känslan är inte rolig men ibland fungerar saker bara inte..
Och inte gör det saken bättre av att jag har sådana magkramper så jag ligger och gråter i sängen just nu. Fan. Nu ska jag lägga mig ned och skrika i kudden tills mina kramper går över. Hörs när vi hörs!
/M

Här kommer..

... en hälsning från sjukstugan på Ingarö. BLÄ!

tröööööött

Gillar inte att bara skriva vad min dag har gått ut på, men vad ska man skriva om liksom.. det har iallafall varit en helt okej dag idag, men blev dock dubbelbokad när jag skulle till syv i skolan, så det är bara att pallra sig dit imorn med! Men jag fick vara med på simons och deras lektion ett tag, så det va skönt ;) kollade på nån musikal som estet hade gjort också, vilket var helt okej! allt är bättre än att bara sitta hemma faktiskt. och JUST DÄRFÖR har jag planerat morgondagen i detalj, haha, hopplös jag vet. Ska iallafall till syv, träffa ida på en fika och senare ut till värmdö för att sova över hos bästa madde, fan vilken bra dag det låter som!


Hello

Idag hade jag planer på att åka och träna men när jag väl gick upp så kände jag verkligen NEJ så jag valde att inte åka. Hade jag åkt hade träningen inte blivit bra så då gick jag ut på en promenad istället. Om en timme ska jag ta bussen och möta upp Joel, vi ska nämligen gå på någon utbildningsmässa, antar att det är till högskolan. SÅ snäll som jag är så ställer jag gärna upp på att åka med. Det är ju bra för mig också (Y).
Sen funderar jag på att färga håret ikväll också, men är lite osäker. Jag vill verkligen men tänk om det blir fult?! Men isåfall går det alltid att duscha ett X antal gånger så går det ut hehe.
Så jag kär i kväll eller i helgen.
Hörs senare. Och jaa, för tillfället har jag gett upp lista-saken..
/M

träning

Måste bara berätta, jag va så sjuukt otaggad på att träna idag, kände typ bara för att sitta i soffan, men ändå pallrade jag mig till spinningen i sista sekund. När jag kommer dit så händer det som bara kunde hänt just när jag inte orkade träna egentligen, ledaren är nämligen sjuk och passet byts ut till intensiv spinning, INTENSIV!!! haha, men de va bara att ta sig igenom det ;) Det bästa va nog att hon som höll i passet hade haft ett likadant pass precis innan, men jag var tröttare än henne när jag gik därifrån..man kan ju hoppas att hon inte kämpade lika mycket som jag



louise



Awkward

Det är inte alla som lyckas snubbla på sitt eget skosnöre och ramla inför alla på gullmarsplan... Men jag gjorde det så .... CHECK! Ännu en punkt av alla saker man måste göra innan man dör avklarad!
/M

back to school

Hallå! Sitter just nu i skolan och "pluggar", har inte alls mycket att göra eftersom det är praktikvecka egentligen, så vi sitter mest av tiden. Ikväll ska jag hem till pappa och förhoppningsvis ta en sväng förbi friskis också, känner för att träna! Har inget mer att skriva, så kan underhålla med lite bilder från en tråkig lektionssal. Peace


dåligt slut på kvällen

Dagen har varit toppen, har som madde sagt träffat både henne och emma! sedan åkte jag hem för att äta och så, fan för laktos säger jag bara!
Men jag ville faktiskt inte skriva ett inlägg för att berätta om min dag, utan för att jag är ledsen. Dagen slutade skit, fick nyss veta att en hemsk sak har drabbat en väns mamma, och den här vännen betyder verkligen otroligt mycket för mig, tror inte att jag själv fattar det ibland. Men när man börjar gråta för att man får veta att hans mamma mår dåligt, då förstår man nog. Hoppas verkligen att allt blir bra med henne, hon förtjänar bättre än så.
Det dåliga drabbar alltid dom som förtjänar det minst.


Vilken härlig dag lalalalalalalalalalaaaaa

Idag har det verkligen varit en härlig dag. Trots att jag inte fått praktik ställde jag klockan på nio och gick upp och skrev ner väldigt mycket till mitt arbete. Mot eftermiddagen träffade jag Louise och vi satt vid kajen i gamla stan och pratade om allt. Efter ett tag kom Emma också, trevligt trevligt! :)
När jag kom hem gjorde jag inte så mycket och nu sitter jag och kollar på Grey's.
Imorgon ska jag till skolan, ska bli skönt så man får göra något på sina lediga dagar och funderar även på att boka in mig på ett zumba pass imorgon kväll. Får se hur det blir med det!
:)

godmorgon världen

första lediga dagen av fem, fyfasen, det är tråkigt att vara ledig! vad ska man göra? jag är inte så bra på att sova länge så kan inte få dagen att försvinna på det sättet...men aa, vill bara att skolan ska ta slut nu, inte för att jag inte orkar gå i skolan, utan för att jag vill bort, långt bort! och jag vill vara borta länge! jag förstår nu varför Jennifer åkte, det va inte bara för att få va med om ett äventyr utan hon ville också bara komma bort..ska se till att göra nått sån jag med sen!
Är iallafall på väg till Friskis nu, ska spinna lite och få bort alla tankar, får höra alldeles för ofta att jag tänker för mycket, men det är faktiskt svårt att sluta! träning är nog det bästa sättet, och att träffa kompisar, därför ska jag passa på att träffa madde efter :)
men ja, hoppas ni får en trevlig dag i solen!


I landsproblem

Men inser att man har stor rumpa och höfter när kanten på ens trosor spricker... Med det säger jag god natt!


Bloggsug?

Känner att jag tappat bloggsuget lite men ska verkligen försöka att bli som vanligt igen. Förhoppningsvis imorgon. Men kände bara för en lite paus. Fortsätter med min lista grej imorgon :)

Nu ligger jag i sängen och kollar på golf och imorgon börjar praktikveckan men har ingen praktik.. Dock vet jag vad jag ska fördjupa mig i så aka jobba med det imorgon :)

Skriver imorgon! Puss Madde


tillbaka på ruta ett

Jag är dålig på att blogga, i know. men ska försöka bättra mig :)
Vill bara skriva av mig lite, är helt ensam hemma och det känns piss, hade verkligen behövt göra nått eller vara med nån just nu! men det har fått mig att tänka lite istället för att börja gråta som en bebis, har kommit fram till en sak, det är dags att börja leva i nuet! Jag är nog ett riktigt jävla gott exempel på någon som lever för både framtid och dåtid. Men nu jävlar, jag mår bara dåligt av det så nu ska jag sluta tänka på allt det jobbiga i onödan. fuck everything


Louise

Lördagen 10 mars

NU är jag hemma igen. Åkte till gymmet imorse och körde skiten ur mig, bokstavligen. Mötte även upp Joel där. Jag har aldrig varit så här seg efter något träningspass. Men det är en otroligt skön känsla.
Om någon timme ska jag och pappa åka på golfträning och efter den får jag skjuts till värmdö marknad för att därifrån åka hem till Joel. Har tvingat stackarn att kolla på Melodifestivalen med mig, hehe. Man måste ju se finalen. Och vinner inte Loreen ikväll kommer jag aldrig mer i hela mitt liv kolla på den här skit tävlingen igen. Jag lovar och svär på det.
Jaja, nu ska jag äta lite lunch och sen fixa lite smått och gott. Bloggar senare. Puss hej!
Såhär söt är jag just nu..

Dag 11 – En bild på ett ställe jag vart på och saknar.

Mitt landställe! Jag verkligen saknar det. Att få springa runt i hur lodiga kläder som helst, sola hela dagarna, bada 5356738439 gånger om dagen. Leka olika vattenlekar, fiska tidigt på morgonen, vandra i "mördarbacken", rulla sig i sandtaget och sedan springa tillbaka och hoppa i vattnet. Sitta uppe sent på kvällarna och spela uno, yatzy, trafikspel, bingo osv osv. ÅÅÅÅÅÅH - jag kan inte beskriva vad jag saknar vårt landstället.
Vill ha sommar så jag kan åka dit NUNUNUNUNUNUNUUUUUUUUUUU!!!!!!!!

stress och mensverk

ja ni, det kan väl inte bli bättre va? har under kvällen varit skit stressad över det där jävla provet, men börjar nu lugna ner mig och inse att det kanske inte är så himla viktigt som man tror. Man kan ju faktiskt inte göra bättre än sitt bästa, man kan inte räcka till mer liksom!
Ser iallafall fram emot imorn för då ska jag hem till kusinerna och fira sandra som fyller 20 år! ska bli kul, hoppas dom har fika...mihihi!
juste, fick också en överraskning för en stund sen, emma kom över och plingade på, alltid trevligt att man bor så nära varandra!
nu ska jag mysa och snart sova, tagga prov imorn! ...eller inte


Dag 10 – Någonting jag oroar mig för.

Just nu oroar jag mig för fysikprovet som är imorgon och sen en mer privat sak. Men fysiken, jag skakar redan nu. Mår på riktigt dåligt över den. Klarar jag G har ett under skett, så känns det fan just nu.
Jävla piss fysik. Bläää! :(
/ Madde

fysik, fysik och mera fysik

Japp, fysikprov imorn, känns inte bra kan jag säga, sitter just nu och försöker plugga med det går inte så himla bra när man är 1. är omotiverad, 2. är värdelös på fysik och 3. har en katt liggandes på bordet när man typ är allergisk...
jag vet vad ni tänker, flytta på kattjäveln, men nej, han lyssnar inte och jag använder faktiskt inte våld. så han får ligga kvar...
dagen har iallafall varit helt okej, men tröttsam, har åkt fram och tillbaka till pappa för att hämta mitt busskort och det var inte kul. är så FANTASTISKT trött (hihi jessica)
nej men det kommer nog gå skit på provet imorn, men vad gör det...man överlever ju iallafall, förhoppningsvis så kanske jag inte behöver ha så bra betyg i fysik när jag senare pluggar vidare.
nu får jag försöka skärpa mig och fortsätta plugga, men lägger upp en bild på min för tillfället dåliga situation här vid matbordet...


Arg

Åh sitter på bussen som precis åker ifrån Slussen och så ser jag ett killgäng som ställer sig framför en överkörd fågel, hukar sig och här timmen upp.. Fy vad arg jag blev. Man gör inte så mot en död varelse, det är bara taskigt. Usch och fy vad arg jag blev. Ååååh


vill bara hänvisa till min systers blogg, hon är på volontärresa i Asien!

http://meinasia.blogg.se/


Dag 9 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

image description
Kör på den här.
Tröja - TopShop
Byxor - Gina
Skor - Stadium

Idag har det varit en jättebra dag.

Idag har det verkligen varit en jätte bra dag. Det började med att vi var på en föreläsning om döden, det var hur intressant som helst. Sen kemin, aa det är som det är. Men på svenskan fick vi tillbaka filmprojektet och Falun-gruppen vi var makalöst bra. Sen på matten fick vi tillbaka provet som gjordes innan sportlovet och hej å hå jag lyckades på MVG men det mest klockrena var min lärares kommentar: "Madde, vad har hänt"? hahaha

Men när jag kom hem pluggade jag fysik och ååh det är så svårt. Blä.
Men nu ska jag kolla vidare på Efterlyst och sen fortsätta kolla på tv.. Myskväll. Weehoo.



biltvätt och glass

känns som att de va länge sen jag bloggade men vad ska man göra när det finns roligare saker ;)
Sitter just nu i kö till biltvätten och jag å mamma har varit och storhandlat...det lönar sig ibland för idag fick jag med mig en glass hem :)
ska iallafall hem och äta middag snart, sen ska jag mysa med bamse och martin, vi år nämligen katt- och kaninvakt ;) mys!


Smink

Godmorgon! Just nu sitter jag på bussen och halvslumrar lite. Jag är brutalt trött, har nog aldrig varit såhär trött... I hela mitt liv. När jag gick upp i morse såg jag ut som ett levande lik, bokstavligen. Jag har aldrig sett mig så trött och ful någonsin när jag gått upp. Då är det ju tur att man är tjej, visst jag ser trött ut nu men tack vare sminket kanske jag lyckas se lite levande ut iallafall! Jaja nu ska jag somna lite innan jag är framme i Slussen om 15.

Puss /M


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

En dålig vana som jag verkligen har är att jag äter fruktansvärt mycket mackor. Jag önskar att jag inte åt så mycket mackor för det är ju verkligen inte bra...Måste ta tag i det här nu. På riktigt!

Hehe

Nu sitter jag på bussen hem. Hann med en tidigare än vad jag tänkt. Super bra. Dagen har varit helt okej, började med etik provet och jaa vad ska man säga om det Louise? bitch please kanske? Hahsha usch för det alltså.
Sen var det fysik där vi hade genomgång till provet och jag känner mig lite halvt stressad över det faktiskt, panik över att jag inte kommer klara det.

Jajajag får väl vara glad över att det är ljust ute och klockan är ändå snart halv 6. När jag kommer hem ska jag faktiskt plugga lite fysik och sen klockan 21.00 ÄR DET DESPERATA HEMMAFRUAR! Wiii like like like.


Fysik

Nu är det fysiklektion och vi slutar om 40 minuter. Dagen har för övrigt rullat på bra. Berättar mer om den senare.

Min fysiklärere: effekt heter power på engelska.
Jag: hehe u dont say?


Godnatt

Nu säger jag och mitt kaluffs till hår godnatt! Sov sött!


Dag 7 – Vad betyder äkta kärlek för mig

Äkta kärlek för mig är personer som finns för varandra oavsett vad som händer, personer som ser varandras svagheter men förvandlar dem till något bra. Äkta kärlek är personer som ser mer än bara utsidan, personer som som förvandlar den "pirriga" känslan till något stabilt och långvarigt. Äkta kärlek är personer som under förhållandet utvecklar något mer än bara kärlek, utvecklar en vänskap och blir varandras bästavänner. Äkta kärlek för mig är att se min mamma och pappa och hur deras förhållande är. Dem har under sina 22 år tillsammans varav 20 gifta, utvecklat något som är mer än bara kärlek. Oavsett situationer, problem, härliga stunder, bra tider, etc etc så finns dem alltid för varandra och dem älskar varandra oavsett. Det är äkta kärlek för mig.

Fem månader! <3

Min fina mamma med vår fina häst! <3
Nu är jag tillbaka igen. Som sagt var jag med Joel igår och vi hade bara  en myskväll då vi lagade tacos och kollade på film. Det är dom bästa kvällarna som finns. Och idag har vi varit tillsammans i fem månader, ganska länge faktiskt. Dock inte lika länge som till exempel Jessica men ändå.. hihi :)
Idag åkte jag hem vid halv ett ungefär och sen mötte jag upp pappsen. Han var ledig idag så hade lovat honom att ha lite pappa&dotter mysdag. Fast vi har inte gjort så mycket utan bara varit med varandra och skrattat och så. Mysipys.
Tråkigt nog är lovet slut nu och just nu sitter jag och pluggar etik och livsfrågor. Har prov imorgon.. Får väl se hur det går.
Nu ska jag plugga vidare så skriver lite senare. Pusshej!
/M

helvetes jävla skit

det är vad jag känner just nu, faan, har precis fått veta att elin inte kommer följa med till Grekland i sommar så nu vet jag inte hur jag ska göra..blir ju tråkigt att inte ha nån kompis med..men det löser sig väl!
är just nu på väg hem från tyresö, har lunchat och umgåtts med Jessica ett tag vilket varit väldigt mysigt :) nu ska jag hem för att måla lite i mitt rum! Duktig

lägger upp en bild från när Jessica gjorde ett tappert försök för att bli brun idag!


the truth


the proposal

sitter just nu och kollar på film, helt ensam...det är nog det värsta jag vet, att vara ensam! men man överlever ju iallafall. Sitter också och är helt sentimental över att filmen är så fin, damn those love movies.
Min dag har för övrigt varit ganska meningslös, har typ sovit och kollat på tv, men en viktig sak har jag gjort iallafall, nämligen målat om i mitt rum (pappa har gjort mest men ändå). Slänger upp en bild på resultatet senare för de måste tapetseras också :)
imorn är jag ledig men ser fram emot att träffa jessica en stund, sen borde jag nog plugga också..vilket jag säkert inte kommer göra.
Juste, filmen igår var för övrigt jättebra, rekomenderar den starkt! Hade det väldigt mysigt också... väldigt mysigt :)


Älta

Aloha! Nu är jag hemma hos Joel. Vi gör inte så mycket, kollar på tv typ. Kommer inte att uppdatera mer idag så överlämnar det åt Louise! Puss så länge

/m


Härlig väder

Åh vilket väder det bjuds på i lilla Sverige! Hur skönt som helst. Sitter dock inne och pluggar etik och livsfrågor just nu men ska om någon timme åka in till Nacka och möta upp Joel där. Vi ska gå runt och kolla lite i affärer innan vi åker vidare hem till honom. Jag hoppas att ni alla där ute får en fin dag och att ni njuter av detta väder.

Såhär ser jag ut idag


söndag

Jag är nervös, för min systers skull. I morse klockan halv fyra så åkte jag, mamma, pappa och jennifer till arlanda för att vinka av henne och så. Hon ska nämligen åka på vonontärresa i tre månader, helt själv! Är så otroligt stolt och jag beundrar verkligen det hon gör, jag skulle aldrig våga åka bort så själv. Men jag vet att hon kommer klara det fint så det blir en resa för livet! :)
Jag själv har kommit på en sak, eller jag har egentligen tänk på det sen jag var ganska liten men när det togs bort för nått år sen så la jag den tanken åt sidan, jag vill gå i lumpen! asså jag är verkligen skit taggad och tror att det kan passa mig riktigt bra, läste om att man kan gå en militärisk grundutbildning som är ungefär som lumpen! så efter skolan ska jag nog göra det, kuuuul!
Nu borde jag klä på mig och så, det är ju trots allt riktigt fint väder ute!




Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Oj, vad svårt.. Jag faller för sådana som Joel :)
Jag faller ofta för killar med stort hjärta och som visar att dom bryr sig. Det är väldigt svårt att säga vilken typ jag faller för, för jag brukar ge alla en chans och ofta är det personligheten som avgör. Om kemin stämmer, samma typ av humor, om det känns naturligt att vara med personen osv osv osv. Men jag säger inte att utseendet inte har betydelse - för det är utseendet man utgår från första gången man träffar någon och efter ett tag ser man vilken personlighet han/hon har. Det brukar göra personen snyggare/fulare beroende på deras beteenden.

grattis farfar <3

Idag fyller världens bästa farfar år, så säger ett stort grattis till honom och hoppas att han har det bäst uppe bland molnen! det är också exakt tre år sedan han gick bort så skänker extra mycket tankar til honom idag!
Vi har såklart varit vid graven idag och sagt hej å grattis, sedan hade vi en liten fika hemma hos moster. Det var mysigt att vara samlade allihopa!
Är nu hemma och har precis ätit en god middag tillsammans med pappa och simon, vi ska även på bio ikväll så det ska bli kul :)
Inatt bär det av mot arlanda för att vinka av syster som ska åka bort i tre månader, spännande! vi får hoppas att hon får det bra!


Mys

Har precis tagit en lång dusch och nu sitter jag framför tvn och kollar på "16 and pregnant" - samtidigt som jag målar naglarna!

(intressant inlägg, nej haha)


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

En utomlandsresa. Vill ligga på en vit sandstrand precis vid havet och solen som värmer så man nästan börjar svettas. Åh, det vill jag verkligen ha just nu!!

Godmorgon

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag faktiskt gjort.. för en gångs skull. Har nämligen sovit riktigt dåligt denna vecka, vet dock inte varför.
Nu har jag ätit en rejäl frukost som bestod av macka och gröt. Nu är jag så mätt så jag snart spricker. Idag ska jag ta på mig gympaskorna och gå ut och gå en lång, lång promenad i det fina vädret. Det är det hur skönt som helst. Sedan tar jag dagen lite som den kommer. Nej, nu ska jag ut i det fina vädret, bloggar lite senare!
Slänger in en bild på mig från Gran Canaria förra året!

Var rädd om dina nära och kära - man vet aldrig vad som händer /M


Fredagen den andra mars

Vilket väder det har varit idag hörrni! Jag satt ute och solade i hela 2 timmar. Jag blev lite röd om nosen, men tror tyvärr inte det övergår till någon brunfärg för nu när jag tittar mig i spegeln är jag fortfarande lika blek som innan.. dock ser jag lite piggare och fräschare ut men jag vill ha den bruna färgen. Vad annars? Idag har det varit en lugn dag, mycket skönt faktiskt. Var hemma helt själv så jag kunde göra precis vad jag ville och jag valde att ha en hemma mysdag. Som sagt satt jag ute i solen, kollade på tv (speciellt på Ellen DeGeneres show - damn, så jävla bra), lite top model och project runway osv.
Nu sitter jag vid köksbordet och ska snart äta middag eller kanske sen lunch eller tidig middag.. Har inte bestämt mig än för vad det är. Ska nämligen åka ut till stallet om 40 minuter och hoppträna. Ska bli mycket roligt. Tyvärr inte på tokis pga att han är halt :( Men veterinären kommer på tisdag morgon och kollar läget så vi får hoppas på det bästa så jag kan börja rida honom igen.
Men jag tror att hoppträningen kan bli rolig även fast det inte blir på token.
Och jag har ett problem, kanske inte det värsta problemet någonsin men ett stort problem för alla tjejer.. Min hårfärg. Är mörkhårig och vet inte vad jag ska göra med mitt hår. Har värsta utväxten, det är nästan guldigt uppe på huvudet och jätte ljust på vissa ställen. Lite här och var skiftar det rött.. Måste göra någonting åt saken. Jag funderar antingen på att:
Färga till guldblont/cendrefärgat (som är ungefär min naturliga hårfärg)
Eller färga mörkbrunt
Eller testa en ljusare/mjukare brun:
Jag är dock väldigt kär i Lindsay Lohans färg (bild nummer 3) men det vore kul med en liten förändring. Gaah, måste bestämma mig inom kort iallafall. Jag uppskattar gärna hjälp.
/ M'

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Den största drömmen som jag har just nu är att flytta till USA och strata en karriär som jurist. Eller flytta till USA efter gymnasiet och iallafall läsa på college.
Förut var min största dröm att efter gymnasiet flytta till USA och börja på golf college. Där man, som det låter, tränar golf och blir hur duktig som helst. Jag drömde förut om att bli golfproffs. Har dock tvekat ett tag nu på det, men jag vet folk som är i USA på golf college/high school och bilder man får se på facebook.. Det är paradiset. Drömmen om golfen finns såklart kvar, men jag tror jag måste få upp motivationen en aning för att lyckas med just den drömmen, men vem vet... motivationen kanske kommer när man minst anar det?
Att flytta till USA i vilket fall som helst är min stora dröm.
Men den största drömmen som jag har, som säkert många andra ungdomar också har, är att skaffa familj. Någon gång i livet vill jag gifta mig, skaffa barn, ha ett stabilt jobb så jag kan försörja mig och min familj. Men innan man hittar dit måste man leva lite och söka efter det rätta. Vem vet.. Om 12 år kanske jag sitter i värsta lägenheten i New York eller har ett panghus i Florida eller i Californien med ett bra jobb och en underbar familj. (?)
Skulle jag inte lyckas med något av de över, har jag en resverplan. Bli en superduperbra jusrist här hemma i Sverige och bo i en drömlägenhet någonstans i Stockholm. Och sedan skaffa familj.
Dock låter USA lite mer lockande men men..
Helst av allt vill jag också ha Joel kvar och flytta till USA med honom. Det vore det bästa som skulle kunna hända!
well well.. Drömma kan man alltid göra. Men jag ska fan kämpa arslet av mig för att lyckas med mina mål och drömmar. Verkligheten kan dock aldrig bli lika bra som ens drömmar men man kan kanske komma i närheten av dem? Och en sak är säkert även fast jag inte blir golfproffs ska jag spela golf livet ut. Det kan jag lova med säkerhet.


I'm alive

tyckte inte jag varit borta från bloggen speciellt länge, men känns så med tanke på hur aktiv madde varit, en eloge till henne!
Hade iallafall en helt okej kryssning, men shit vad mycket folk det var, och fulla ungdomar är faktiskt inte det roligaste som finns, tro mig! Men vi dansade och hade kul ändå, gick däremot och la oss i hyfsad tid, trodde att det var jag som skulle vika mig med tanke på att jag är dunderförkyld, men nej, lollo blev trött så det fick bli sängen vid strax efter två, vilket var riktigt skönt i och för sig!
Kom hem vid sju igår och var helt död, är aldrig sjuk men det slår väl till när man som minst behöver det..ska iallafall bara ta det lugnt resten av lovet, fick frågan om utgång idag eller imorn, haha kul...
ska nu vara duktig och jobba lite innan det blir middag och bowling med syster och pappa ikväll!

Slänger in en bild på lollo när vi tog en liten drink innan båten gick!


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Hösten och våren är fin men...
Sommaren är min favorit årstid. Jag älskar doften av gräset, vaknat upp med solstrålar i ögonen och känna lukten av havet. Åka ut med båt, bada och sola. Gå i lätta kläder och sandaler. Ligga på en strand och känna den varma sanden mellan tårna. Få brunbrända ben och en fin solbränd kropp, solblekt hår och fräknar. Bada i havet bland vågorna, sitta på kajen och känna vattnet slå mot fötterna. Plocka blommor och lägga under kudden på midsommar och få ha midsommar krans i håret. Fina klänningar. Bara ben. Slippa frysa.
Framförallt älskar jag sommaren för att jag fyller år då. Hehe.
Men jag hatar verkligen vintern, det finns inget jag avskyr mer. Kallt och eländigt. Det ända bra med vintern är skidor. Annars suger den. Så allt jag säger: JAG ÄLSKAR SOMMAREN!

Torsdagen den första mars

Som jag skrev i inlägget innan så var det gym och shopping som stod på schemat idag. Jag tror aldrig jag har tränat så hårt som jag gjorde idag Svetten bokstavligen bara rann. Fräsch tjej! Men skönt var det allt.
Efter gymmet åkte jag och Joel hem till honom där vi fixade oss innan vi åkte in till stan. Insåg när jag duschade att dem köpt dusch av min pappa. Lite komiskt faktiskt. :)
Väl inne i stan åt vi lunch och sen shoppade. Jag fick med mig en jättesöt tröja som passar till allt från topshop, en blå skjorta från H&M och ett par skor från stadium (rosa dessutom, men en fin rosa).
Joel fick med sig en skitsnygg V-ringad tröja. Me like.
När jag kom hem la jag mig i soffan och tog det bara lugnt. Nu sitter jag nyduschad i soffan och kollar på "Once upon a time".
Puss / M
(Slänger in bilder på shoppingen lite senare).

Gym + shopping

Nu sitter jag på bussen på väg till gymmet där jag ska möta upp Joel. Vi ska först gymma och sen ska vi shoppelishoppa :) jag hoppas jag får med mig något fint hem haha. Helst av allt vill jag ha "skinnbyxorna" från Gina, men dom kostar 600 kr och 600 spänn på Gina... Då är det fan dyrt! Men vi får väl se hur det blir!

Btw, bussen har fan 50 grader så man lökar sönder av att sitta på den.. Tur att man tog skinnjackan idag då..

Bjuder på en söt bild på Louise som är på kryssning! Jag hoppas du har haft sjukt roligt! <3


RSS 2.0