Kiruna

Kära bloggen, nu är jag och Louise i kiruna med vår klass. Vi åkte igår klockan sex på kvällen och kom hit idag kl 10.15. En lång resa med andra ord! Nu väntar vi på kirunianernas skola på en buss som ska hämta oss och köra oss till gruvan. Det ser vi fram emot! Men men skriver när vi är hemma i Stockholm igen. Btw det är minus hundra grader här uppe!!!!! Och plus hindra inomhus!!!

8/9 2011

Okej, kan inte påstå att jag tar det så seriöst när man sitter framför en skärm och skriver: Hejhej bloggen idag har jag gjort det osv.
Men jag ska ge det ett försök.
Idag var det iallafall skola, som vanligt. Gjorde inget speciellt, jobbade med projekt och kollade på "Black Swan". En mycket hemsk, men väldigt bra film. Och vi hade fysik och vår lärare tycker vi är: Mycket bra på att diskutera men väldigt DÅLIGA på den teoretiska biten. Men men det löser sig!
Men det bästa av allt idag var att vi åt på Kina Thai Gården i Luma! Har längtat efter den maten faktiskt!
Det var typ det om skolan...
Men kan berätta att jag var på Eva&Adam kliniken idag och förstorade läpparna och näsan. Är väldigt nöjd måste jag säga. Är det en hiss eller diss? Vad tycker ni?

är pengar allt?

Jag tänker skriva ett inlägg nu, BARA för att jag har ångest och ingen att prata med för tillfället. Min mamma har dumpat mig för götet, min syster bor inte här när man behöver henne, och mitt bollplank för kvällen är på träning och kommer inte fören nio, tack emma! Juste, min pojkvän får inte under NÅGRA OMSTÄNDIGHETER få veta om den här bloggen fören näst helg eller nått, det här handlar nämligen om honom.
Okej, here we go...
Jag har under ungefär hela sommaren varit fast beslutad för att åka till Shanghai, oavsett pengar. Men idag fick jag veta att min pojkvän kommer få hela flygbiljetten i present, vilket gjorde att det plötsligt blev en himla massa pengar för mig...kändes det som iallafall...så nu vet jag inte vad fan jag ska göra!

var tvungen att berätta för någon, tack madde och jessica (trogna läsare och bloggare)

Dagen tips

Om ni har tråkigt, gör som oss.. göm er i en pappersåtervinning, det är jätteroligt!

dagens


Världens bästa

Jag är jessica o jag är väldigt bra vän med dessa underbara brudar! Jag hoppas att ni kikar in här ofta nu! :D


välkommen till våran nya blogg


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0