planer för valborg?

det har varit en lång dag idag, och kall, jag vet nu tänker ni att det ju faktiskt har varit sol och bra väder, men nej! det har blåst kallt som satan och speciellt när jag var ute och åkte båt...det va svinkallt! har iallafall inte gjort så mycket idag, jobbade fram till ett sen gick jag hem och sov i typ tre timmar, vilket var så otroligt skönt! sen på eftermiddagen så körde vi båten till våran båtplats i alvik och nu sitter jag här. redo för sängen med tanke på att jag ska upp tidigt imorn! försöker ladda ner nån bra film att somna till också men de går inge bra, få kolla på någon jag redan har! planerna för valborg är luddiga, hoppas kvällen kan bli lyckad iallafall!
peace






Aj!

Att det ska vara så svårt att börja ett blogginlägg.. Idag vaknade jag och kände hur hela mitt ansikte var torrt och skrynkligt. Min hud (bara i ansiktet) har en tendens till att blir otroligt torr och orörlig efter jag har varit i solen några timmar men när den vant sig att det är "soltid" så går det över på 2 sekunder. Det är bara nu ibörjan som det blir såhär. Mina läppar är förövrigt brända. Igår kväll såg dom ut som kissieläppar men imorse var det värre. Dom är röda och extremt svullna och det svider så in i bängen... Just nu är det inte speciellt kul att kolla sig i spegeln kan jag bara meddela.
En extremt ful bild men det är sådär jag känner just nu. Kan inte ens stänga ihop munnen. Men jag sitter och skrattar lite åt mig själv på den där bilden just nu för jag ser verkligen ut som en fisk. HAHA!
Ha en gooodiegooodie day people!!

åh herregud

ja men hallå igen! uppe tidigt en söndagsmorgonen som denna, jobb står på schemat och jag är otroligt trött! Men de är bara att köra! Igår var det en händelserik dag, slutade med ett snack med polisen vilket var lite random, kul hade vi iallafall! kom dock hem ganska sent vilket kan vara anledningen till min koma på tåget just nu! Imorn är det jobb igen, och sen på tisdag också, men det hindrar inte mig från att hitta på saker, sova kan man göra när man blir gammal, right?

en bild säger mer än tusen ord


10 timmar av luft

Hej hej hej, en väldans mycket hej!
Idag har det varit en riktigt underbar dag. Jag gick upp vid åtta och vid nio mötte jag upp Joel vid golfbanan. Vi gick ut och spelade en runda med min pappa och brorsan. Det gick helt okej för att vara första rundan för året. Sedan när vi kom in efter fem timmer mötte vi upp Filip på klubben och ungefär en timme efter vi hade kommit in gick vi ut en runda till med Filip! Det gick kanske inte lika bra andra rundan men whatever... Nu sitter jag i soffan och har världens värk i mina fötter. Men jag är glad, har varit ute i över tio tio timmar och fått färg i ansiktet. Men jag har verkligen älskat denna dag och motion har jag allt fått - gått över två mil :)


ÅH HAMMARBY!

Sådärja, ännu en vinst för bajen och vi är bättre än någonsin! typ...vi är bra iallafall! :D
Har suttit hemma med jessica och kollat på matchen ikväll, käkat donken och smaskat på godis! är nu helt mätt men superglad över vinsten! Om en timme åker jessica hem, så då ska jag göra mig i ordning för att sova, ska bli såååå himla skönt! jobb tidigt imorn och sen får vi se om jag hänger med emma och hennes småsyskon till akvariet eller om jag åker med pappa för att åka lite båt! ÄNTLIGEN VÅR!


Glada tjejer, heja bajen!

ber om ursäkt för dåligt bloggande

kommer typ inte ens ihåg senast jag skrev här, ber om ursäkt för det men har bara inte haft lust, inte tid eller för den delen! just bu flyger tiden fram känns det som, redan första maj på tisdag och då är det fan inte långt kvar till sommaren! Är nu inne i en period där jag längtar så oootroligt mycket efter sommaren, även om jag ska jobba största delen av den så väntar även mycket roliga saker, så ja tror att det kan bli en grym sommar i år!
Sitter nu på tunnelbanan på väg till gullmars för att möta upp några i klassen, det blev en lång sovmorgon idag så vi passar på att åka iväg och äta tillsammans innan, mysigt!
Får se om jag blir bättre på att blogga i framtiden!


60 dagar

Idag tycker jag att dagen har flytit på väldigt bra. Ganska fort har den gått. Vaknade upp hos Joel imorse och det finns nog inget bättre än att vakna upp bredvid honom - han är verkligen världens mysigaste. Älskar honom! Sen när jag väl var i skolan hade vi kemi, svenska och matte. Även fast vi slutade sent kändes det inte som det.
När jag kom hem åkte jag på träning och efter den skrev jag klart etiken. Nu sitter jag och kollar på Champions Leauge och Ronaldo har precis gjort två mål. Me gustaldo!!!
Hade planer på att åka och träna imorgon innan skolan men känner att huvudvärken börjar smyga sig på så jag avgör imorgonbitti om jag ska träna eller inte. Jag känner att jag behöver det men om mitt huvud säger en anna sak så är det som det är.
Jag har verkligen världens bästa vänner!! <3

10nvc

Att man kan må så mycket bättre efter bara en natt. Jag har inte mått så bra som jag gör idag på flera dagar. Jag tror att det beror på att innan jag somna inatt kom jag fram till vad som störde mig och vad som gjorde mig ledsen. Det gjorde i sin tur att jag "kunde släppa det" och vips så bra jag mår just nu! Hoppas denna gooood feeling stannar ett tag nu! :)) /Madde


fan

Ni vet den där perioden i livet som man tycker att allt är piss, man börjar gråta för minsta lilla sak, man känner att ingen tycker om än osv osv osv. Ni vet dom här töntstunderna som man har. Jag har en sådan just nu i mitt liv och jag tycker bokstavligen att allt är piss. Vill bara dra mig ifrån allt och gömma mig. Mår så jävla dåligt just nu, rent ut sagt. Det här är tredje dagen i rad som jag håller på att gråta mig till sömns och jag trodde verkligen inte att jag hade såhär mycket tårar. aja whatever, nu ska jag somna på min blöta kudde.
Börjar skriva igen när jag inte är i depp-mode då blir bloggen också roligare att läsa. Puss /madde
Ps. Jag snorar också jättemycket just nu, för infons skull alltså.

Lösenord

Det här med lösenord är inte min grej alls. När jag ska logga in här på bloggen skriver jag alltid in mitt lösenord som jag har till allt. Sedan testar jag det som vi hade förut och tillslut kom jag på vilket lösenord det är som gäller..
Jaja nu sitter jag iallafall nyduschad i soffan med huvudvärk. Jag har försökt att plugga lite men har dock inte gått överdrivet bra. Har för det mesta legat och vilat. Men nu ska jag laga mat, är hungrig som en apa! Eller är det så man säger?! Jaja Peace out!

Ångest

Blä, känner inte alls för skolan just nu. Projekt som ska in hit och dit och min motivation för skolan har skjunkit en del på senare tid. Men jag är glad ändå :) Har inte gjort något speciellt idag förutom att ha gått på promenad med Malin, försökt mig på kemiuppgifterna och kollat på tv och solat. Så ha min dag mer eller mindre sett ut fram tills nu.
Snart ska jag dock fixa tvätten, städa av huset lite snabbt och snygga till så det är fint när mamma och pappa kommer hem :) Dom har varit i Danmark i helgen och haft lite trevligheter för sig.
Vill också ge en "krya på dig" tanke till Louise. Hoppas du blir frisk snart!! <3

Influensan

japp, den har drabbat mig och gjort mig helt sänkt i tre dagar nu. Mår piss rätt ut sagt! trots det så gick jag på 65-års fest igår, vilket var riktigt trevligt men de resulterade i att jag hela dagen idag legat med över 39 graders feber..fan jag som aldrig blir sjuk (peppar peppar) det blir att va hemma från skolan imorn, och troligtvis tisdag med, sen får vi hoppas att det går över för har verkligen inte råd att missa massor i skolan! hoppas ni andra mår bra och att lovet varit en fröjd!

Jennifer och Jacob från Oves fest igår


Man ska aldrig tro att det aldrig kommer att hända dig - för plötsligt händer det dig..

Ikväll vid 6 åkte jag hem till Joel för att hämta min tröja och sedan vid nio åkte jag hem igen. Det kan ha varit min värsta hemresa någonsin. Jag förstår nu varför alla mammor och pappor hela tiden säger "Var försiktiga, det kan hända saker" - ni vet det där som man ALLTID får höra. Men jag kan erkänna att jag har bara "jaja, saker händer men att det kommer hända mig är väl en på tusen liksom". Ikväll då så åkte jag till centrum och jag kom dit en kvart innan bussen skulle åka, men bussen stod redan där så jag tänkte att jag kunde gå på. Men när jag kommer närmare står det tre killar, runt 17-18 års åldern (jättePACKADE), precis utanför bussens dörrar så jag stannar några meter bort och väntar. Jag stängde av musiken jag hade i öronen för jag fick en konstig känsla av dessa killar.
Plötsligt hör jag ena killen vissla och vinkar åt mig att komma men jag står kvar och ba; Bitch please, jag tänker verkligen inte gå till er. Precis då kommer en tant och ena killen frågar med världens fylleröst "Ska du på denna buss?" och tanten säger ja. Och går på. Jag tänkte då, kan hon gå på, kan jag. Jag går dit och ena killen kollar på mig alltså iakttar varenda rörelse jag gör, kollar på varje detalj på min kropp. Jag kände hur hjärtat började dunka fortare och fortare, hårdare och hårdare. När jag går förbi och ska gå på bussen hör jag hur en av killarna säger "Schysst brud hon är alltså, henne skulle man ju vilja ******, och framförallt känna på den där jävla *****. Man går ju igång ju" Och jag blev så rädd och chockad när jag hörde det så allt bara blev svart nästan.
Jag sätter mig ned på ett av sätena och så ser jag killarna kliver på bussen och min första tanke var; VAFAN!! Otippat nog sätter dom sig bakom mig och skriker och visslar så tillslut byter jag plats. Och det jag inte märker är att dom följer efter och sätter sig bakom mig igen dock sätter sig ena killen bredvid mig denna gång. Jag tittar ut genom fönstret, vill egentligen börja gråta, men sitter och tittar ut då killen börjar prata med mig. Men jag svarar inte. Tyst som en mus är jag.
Medan jag tittar ut genom fönstret kan jag se i ögonvrån att killens hand åker nedåt och tillslut känner jag hans hand på mitt lår och han drar den sakta uppåt. Jag hinner inte ens tänka, jag slår och försöker knuffa bort honom men då försöker han att börja pussas och skit. Det var verkligen som i en film - Jag slår till honom, en riktig bitch-slap i facet och puttar undan honom och går fram till chaffören. Jag berättar lite hastigt om vad han gjort eller försökt att göra. Jag stod med honom resten av vägen hem. Medan jag stod bredvid chaffören var jag så rädd att killarna skulle gå av där jag skulle gå av och följa mig genom skogen.. Så jag gjorde upp en liten plan i mitt huvud hur jag skulle göra om dom skulle gå av vid min busshållsplats. Men som tur var, gick dom av två stationer innan mig. Puuuh!
När jag gick av bussen sen, skakade jag. Det går inte ens att beskriva. Från och med nu kommer jag alltid att vara uppmärksam när man åker hem på kvällen och jag kommer sluta upp med att vara så naiv. Det här bevisar ju på att det kan hända mig också. Tänk vad som skulle kunnat ha hänt om han blev mer aggressiv, eller arg eller aaa, jag hade ändå tur med att jag kom "undan" med det så lätt. Må du veta vad som annars skulle kunna ha hänt.
Godnatt! Nu ska jag kolla på "Love and other drugs" och komma på andra tankar.
/madde
Men det som chockar mig mest av allt med denna upplevelse är att ingen på bussen gjorde eller sa något, okej det var endast en tant på bussen men hon kunde väl ha reagerat?!?!

fredagen den trettonde

haft otur idag? hitills har jag inte haft det iallafall, och får hoppas att det håller sig så! har varit barnvakt nyss och är nu helt slut så jag ligger bara i sängen i väntan på att Emma ska ringa, jag ska nämligen följa med henne och Emmy ut på stan för att kolla present till Ove som fyller pensionär imorn, kanske kan hitta något till mig själv också, för man måste unna sig ibland :)
får se om jag skriver ikväll eller så, om inte, hoppas ni har turen på er sida idag!


jobb, jobb, jobb

då har man klarat av första dagen på jobbet helt ensam, har bara gått dubbelt förut men idag fick jag eget schema med egna klienter, var spännande! :)
har också varit barnvakt den här veckan, vilket upprepas imorn! Vilket faktiskt är kul, älskar dom så liven!
Måste bara säga att de är segt att påsklovet lider mot sitt slut, men det är väl ändå ganska lugnt, sommaren närmar sig med stormsteg!

Don't worry, be happy

Lilla Hugo, han har tur som får följa med matte till jobbet varje dag!


I väntan på...

....Veckans höjdpunkt. Grey's Anatomy! Det börjar om typ 7-6 minuter. Can't wait.
Dagen har varit mycket bra iallafall. Började dagen på golfklubben då jag hade träning sedan åkte jag in till stan och mötte upp Louise och Jessica och vi började med att sätta oss på Urbans kafe och tog en kopp te. Sedan kom Louise syster och hon följde med oss i affärerna. Mycket trevligt! :)
Tror dock att jag håller på att bli förkyld, känner mig lite.. som man brukar göra innan förkylningen bryter ut. Måste verkligen sova mycket inatt om jag ska hålla mig frisk.
OJ nu börjar det om 2 minuter, hejdå bloggen! :) / Peace

Tisdag 10 mars

Idag hade jag tänkt att vara lite flitig, eller iallafall i två timmar. Tänkte nämligen skriva på reportaget lite och ett seminarium och senare ska jag upp till golfklubben. Som vanlig med andra ord. Nu, medan jag skriver sitter jag och lyssnar på gamla melodifestivallåtar, åh det är riktigt härligt faktiskt. Man bli så glad av det. :)))
Inte jättecharmigt kanske, men men..

fotbollsdag

idag har det varit full rulle med fotboll hela dagen! i morse åkte jag till tullinge för att spela träningsmatch med korpen, det slutade med förlust men det var så himla roligt!! ska bli kul att köra en match i veckan nu, haha med Sam-laget ;)
Har även varit och kollat på bajens första match och även hemmapremiären, dom tog hem vinsten med 1-0 och det tackar vi för! hade inte varit värt att stå ute i kylan och frysa arslet av sig om dom inte vunnit! :)
imorn är det barnvakt som gäller hela dagen, hoppas på fint väder!

här har vi lite bilder från dagens höjdpunkt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2972003/images/2012/pic_197682063.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2972003/images/2012/pic_197682139.jpg" class="image">


/

Sitter på bussen på väg hem ifrån gymmet och idag tränade jag som f*n, svetten bara rann om mig. Jag det rann till och med från mina ögonbryn haha..
Skönt var det iallafall. Bär jag kommer hem ska jag äta och sen åka upp till golfklubben en snabbis för att sedan spendera kvällen med mina besties från högstadiet. Ska bli mysigt att få träffa dom igen :) nej nu ska jag gå av! Skriver när jag får tid!


påskafton

glad påsk allihopa! sitter just nu hemma hos min morbror och har knäppt upp brallorna för att jag är så mätt, syster min ligger och sover i andra änden av soffan och de vuxna kacklar ute i köket, en riktig påsk så att säga! ;) ska senare ta en taxi med Jennifer och mormor in till stan, förhoppningsvis blir det utgång för mig men det återstår att se hur pigg jag är :) imorn ska jag jobba igen, sen på ännu en middag, skoj! nu ska jag vila lite och kolla på nått barnprogram på tv, ha det så bra ikväll!

peace


det är okej madeleine

hej och hå, då är jag på väg hem till min kära pappa för att sova där, jobbar nämligen imorn så det är lättast att åka därifrån :)
måste bara säga att det nog har varit världens längsta långfredag, haha komiskt va, har bara legat i soffan och slappat med syrran hela dagen, har försökt att fixa till mitt orangea hår också, vilket inte gick någe vidare! kan lägga upp en bild på min nödlösning!

dagens räddare i nöden : kepsen


Mysdag

Åh idag har det verkligen varit en bra dag, eller ganska så bra iallafall. Har varit i stallet mer eller mindre hela dagen och myst med token. Red tillsammans med 5 andra och vi hoppade. Det var super roligt! Som jag saknat det. Jag har världens finaste häst, han  är så så så så såååå fin. Duktig är han också.
Imorgon är det påskafton för er som glömt det så imorgon ska jag och familjen på den årliga påskmiddagen hos farmor och farfar. Alltid lika mysigt att komma till dom och träffa släkten. Men innan det ska jag åka och kötträna på gymmet imorgon förmiddag. Ska svettas som en gris, alltså bokstavligen.
Ser fram emot det faktiskt, ska bli roligt att åka och träna för en gångs skull. Haha, skämt åsido.
Alltså ååh, jag blir så glad. Har hela min mobil fylld av sådana bilder på min fina vän. Varje gång jag ser dom blir jag så glad och får ett leende på läpparna.Förgyller min dag med andra ord! (Btw, Please don't kill me now, Louise! hehe (aa) )

ny frippa

såhär ser mitt hår ut nu för er som undrar, om inte ännu mer orange..men ska låta håret vila nu en vecka iallafall så får vara ginger ett tag!



loooov

sådärja, nu var skoldagen slut och det har blivit dags för påsklov! dagen i skolan har varit kort men samtidigt ganska seg, får fortfarande inget gjort i skolan, vet inte vad som händer..
är iallafall på väg till huddinge nu för att möta upp mamma och syster på sjukhuset, hoppas inte hon blir liggandes där bara! Sen ska vi iväg och köpa hårfärg för ikväll ska jag avfärga mitt hår, hemma :o får se om jag klär snyggt i gul/orange nu till påsk! men ska såklart färga det ljusbrunt sen ;)
kanske skriver nått ikväll, om inte, ha en bra skärtorsdag!


Tandläkare

Man blir ju orolig när tandläkaren säger att i värsta fall kommer jag att få en porslinstand... Vafan jag kommer aldrig bli av med skiten jag har i munnen och jag kommer aldrig få ett fint leende Och vara söt.. Jävla tand, att en liten ynklig tand kan förstöra så mycket?!

För att vara lite glad i detta inlägg så kan jag nämna att jag och Joel har halvårs dag idag! :)


bara en dag kvar

sen är det lov, känns helknasigt, känns verkligen inte som att det är påsk iallafall! Har tydligen massa planer för helgen med middagar och så vilket jag inte alls känner för egentligen, men man får ställ upp på högtiderna. Har absolut inga planer för lovet däremot, ska väl slappa och kanske umgås lite med Jennifer, å förhoppningsvis lite kompisar :)
börjar för övrigt känna mig ensam så här på kvällarna också, det är inte lätt att ha haft ett förhållande hur länge som helst och sedan vara helt ensam, jag har ju såklart vänner och familj men det är inte samma sak, inte på kvällarna...som tur är ska jag träffa Emma imorn så hon och jag kan mysa tillsammans, har saknat det!
men nu är det väl dags att sova, har ingen lust egentligen men vad ska man annars göra? Imorn vankas det morgonpromenad innan skolan, har varit duktig och gjort ett träningsschema, så nu jävlar!







Bitch Please

Det är allt jag säger om matteprovet som var idag.
Mina fina flickor!!

beskriver det här inlägget med två ord: hata matte


lycka

går dåligt med bloggen just nu, men har inte haft något att skriva eller något lust att göra det för den delen heller! kan berätta att min syster kom hem idag och att det va superkul att se henne, är dock lite ledsen över att hon är hemma på samma gång, hon vill ju inte vara här, hon ville inte åka hem. Men hon får åka iväg nån annan gång iställlet! :) stod och väntade på henne vid terminalen med en cheeseburgare, haha det va hennes önskan! tårarna började också rinna när jag kramade henne, men hon såg så ynklig ut...och som jag har saknat henne!
Har spenderat hela dagen med henne och rafael, även pappa var med på en fika i haninge centrum och det har varit skönt att bara få umgås. nu däremot så blir jag utknuffad från rummet för att rafael sover över, men vad gör man inte för sin syster i en situation som denna:) snart är det dags för DH, love it! får se om ja bloggar nått mer imorn kanske, om jag inte har annat kul för mig!


h

Det är alltid lika svårt att börja ett inlägg men jag kan väl berätta om min gårdag. Det var som sagt högskoleprovet igår. Jag måste erkänna att de där 8 timmarna gick väldigt fort. Skönt. Dock måste jag dissa nacka gymnasium. På informationen står det att cafeteria finns så då tänker jag "Ja men vad bra då handlar jag lunch där".. HA jo tjena mittbena. Cafeterian var stängd och det var brutalt långt att gå till forum så jag skulle knappt ha hunnit äta. Detta ledde till att jag inte åt  någon luch alls. Jag fick i mig en macka vid tio men åt ingenting mer.
JÄVLIGT dåligt av nacka måste jag säga. Eller infon eller aa ni förstår.
Efter provet åkte jag till mölnvik och mötte upp joel och när vi möttes hade jag brutalt ont i huvudet, jag skakade, mådde illa och var yr - allt pga hunger. Så vi tog en sväng till mac donalds och jag har nog aldrig i hela mitt liv känt ett sådant sug för att äta. Helt sjukt.
Sedan på kvällen tog vi det bara lungt, kollade på gladiatorerna och kollade på film. Myskväll med världens bästa med andra ord.
NU är det jersey shore - min drog!
PUss / M

en braa helg

jag kan skriva om min helg istället, bara för att!
I fredags var jag med Jessica ett tag och köpte nya bhar, välbehövligt! sen träffade jag elliot en stund för att sedan åka hem och sova i hyfsad tid, högskoleprovet ägde ju trots allt rum i lördags och fyfan säger jag bara! Det var tur att tiden ändå gick ganska fort för det va hur tråkigt som helst, och det där gör jag bara om om jag måste! Simon fick pigga upp mig lite med pizza och film, fick dock så ont i magen att jag inte kunde åka hem, utan fick ligga i fosterställning tills jag tillslut somnade! haha nu när jag skriver ner allt så verkar jag ju inte alls haft en bra helg, men de kanske är bra att jag tänker positivt trots allt det dåliga ;) fick ju faktiskt en ny iPhone idag, den nya 4s, mihihi, säger dock ett sorgligt farväl till min gamla, vi har ju trots allt gått igenom så mycket tillsammans :')
ikväll ska jag bara slappa och vänta tills det blir tisdag, you all know whats happening then!
peace

har inte bild på den vita för den har jag på mig ;)


Söndag

Och så var det söndag igen.. men konstigt nog har jag inte en sådan söndags-ångest som man brukar ha för att en ny vecka kommer osv osv osv. Det känns som om den här veckan kan bli ruskigt bra (kanske till och med extremt bra om man tog bort matteprovet men men).
Idag ska jag iallafall plugga matte eller ge det ett försök iallafall sen hur det går är ju en annan femma dock.
Allts usch, känner inte för att blogga just nu så jag skriver om helgen ikväll. PUSSHEJ! /Madde

RSS 2.0