TPL

Matteprovet... Vad tyckte jag om det?! Jag har fem ord för det: äckel fan jävla tpl svårt!

Det var verkligen svårt, så nu är det bara hålla tummarna för det bästa!


:'( / Madde


ovanligt med sovmorgon

ironi, vi har jämt sovmorgon nu för tiden tycker jag! Finns fördelar och nackdelar, det som är bra är ju såklart att man får sova längre, men jag gillar att åka tidigare med tanke på att min buss slutar gå 08.37, tycker de är mycket skönare att åka den än att ta pendeln och tunnelbanan :/ men klaga ska man inte göra!
idag blir de nog en kort dag skulle jag gissa, och ikväll efter dansen blir jag upphämtad av simon, japp ni läste rätt, han kör.
nu ska jag hoppa på tåget och då försvinner troligtvis teckningen!
puss louise


mjaou

tänker nu dissa blogg.se appen...den är värdelös! försöker lägga upp inlägg men nej, det går inte, antingen har tiden för bilden gått ut (vafan?) eller så finns det ingen service, trots full teckning och 3G nät...asså hata inte, men de är inte okej!
borde iallafall sova nu, men är pigg..har som vanligt inget att göra så kan tänka mig att gå och sova bara för att jag har tråkigt, vilket känns sorgligt...
men imorn blir det matteprov och dans, yeeeej!!! är inte ironisk, det ska bli kul på riktigt :)
nej men hallå, ska väl kramas med syrran nu eller nått, hon är ju trots allt min mest trogna sängkamrat

puss louise


suck

Idag var det mattedag och sedan skulle vi åka till naturhistoriska och kollat på stenar och mineraler. Men jag hade jätteont i huvudet, jag kallsvettades och min kropp kändes slö, hade liksom ingen energi. Så jag åkte hem.. Har försökt att plugga matte här hemma men det gick inte så bra, min kropp sa ifrån hela tiden.. det gjorde mitt huvud också. Jag missade naturhistoriska men ska åka dit en annan dag och kolla och vi har fått en uppgift som vi ska göra i kemin. Jag måste gå imorgon på den lektionen annars kommer jag hamna efter men om jag går på den kommer jag inte orka med matteprovet, om jag mår som jag mår just nu. Så jag vet inte hur jag ska göra. Hjälp!! Tror jag ska sova en stund nu iallafall. Puss, Madde

Feber?!

Jag tror jag håller på att få feber eller iallafall håller på att bli sjuk.. :( När jag kom hem så bytte jag om till en t-shirt och mjukisbyxor, som alltid. Jag frös lite så jag sätter på mig en filt men så fort jag haft på mig filten i ca 2 sekunder börjar jag storm svettas. Då tar jag av filten men då tar det 2 sekunder sen börjar jag frysa så tänderna skakar. Sen får jag kallsvettningsimpulser.. och mitt huvud känns jättetugnt. Mitt ansikte däremot är KOKHETT, jag skojar inte så fort man rör det bränner man fingrarna av sig..(nästan) Ska gå och ta tempen nu och se hur hög/låg den är.. Min kropp säger att den kommer vara hyffsat hög men jag hoppas verkligen inte på det. Inte just nu! :(:( / Madde

Tillägg

Inlägget " godnatt " är skrivet av mig, Madde!


Godnatt

Tack och hej nu säger jag godnatt! Sov gott alla människor!
Btw älskar den lila färgen på mins naglar hehe :)


pigg

känner för att blogga bara för att jag inte har något annat för mig, ligger och försöker somna men det går inge vidare..syrran ligger bredvid så jag kan inte sätta på en film eller så och "låtsasbröderna" ligger i rummet bredvid och pratar eller nått, vilket jag hör som om dom vore i samma rum, fascinerande...kanske ska knacka på väggen så dom håller snattran ;)
förresten har det varit ett himla snack om storm, folk pratar om det dåliga vädret hela tiden vilket jag inte märkt av alls, hör dock att det susar i ventilen till mitt rum ibland, men de låter fint :) jag som längtar efter snön har inte sett den..typiskt va!
nej men nu får jag nog göra ett nytt försök till att sova, skulle vilja mysa mig till sömns men syrrans rygg slår inte älsklingens varma kramar...jag om någon hatar att sova ensam
nattinatt Louise

Bilden är maddes favorit, så jag bjuder på den!


duktig!

hej och hå, nu är julen här.. till en början iallafall. själv känner jag ingen julkänsla alls trots att alla skriver på facebook om bakning och julpynt...jag har inte gjort något av de, utan jag har bara städat hela dagen, tog en paus och kollade reprisen av desperate houswifes eftersom att jag var så dum och missade det i tisdags. men nu är jag äntligen är klar så är jag bara rastlös, vill göra något..kanske kan gå ut o h springa, hm..kommer nog inte hända. skulle kunnat plugga matte men böckerna är hos mamma, typiskt...
aja, får väl dega i soffan som resten av sverige denna söndag till ära, det är ju trots allt första advent, som om någon missat det...
kram louise

Ps. Har fått önskemål om att vi ska skriva vem som gjort inlägget, så jag börjar med det nu!


Lycklig

Den här dagen har gått riktigt fort.. alla veckor bara flyger fram vilket vi gillar starkt. Idag var det fysikprov och jag tror det gick okej iallafall :) Men det bästa av allt var att jag inte tänkte på att vi hade prov förrän en timme innan vilket var jätteskönt! När skolan slutade åkte jag och tränade. Fysatan vad skön det var. Körde stenhårt så musklerna är heeelt döda just nu. Men jag gillare. Just nu är jag ensam hemma och har bäddat ner mig i soffan och bara myser och dunkar musik och tv står också på. Puss på er, hoppas ni får en fin fin helg! :) HAHAHHAHAHAHAHAHA kan inte sluta garva åt denna bild!

äntligen fredag!

veckan har ännu en gång gått fort, det är redan helg och det mår vi bra av! :)
är på väg hem med bussen nu och min helg kommer nog bli ganska lugn, ska försöka vara duktig och plugga matte till och med..men vi vet alla hur det slutar :)
men dagen har varit okej iallafall, det va superkul på gymnasiemässan och fysikprovet tror jag gick ganska bra :)
men nu ska jag sätta på lite musik och njuta av att skoldagen är slut!!
kramis


fysikplugg här med!

japp, tro det eller ej men vi sitter och pluggar idag, me and Jessica :)
är på Kina thai och käkar pannkakor ;) och imorn ska hon och jag stå på gymnasiemässan, skit taggade!!! :D


Fysik och ännu mera fysik,

Hej hej hej hej och ännu mera hej bloggen!

Idag eller just nu också för den delen sitter jag och pluggar fysik! Det går väl okej. Jag hoppas verkligen att jag klarar provet imorgon!
Håll tummarna!!

Nej nu ska jag gå! Pöss :)


Mys

Heej! Just nu är jag hemma hos min pojke och har faktiskt pluggat fysik. Tro det eller ej. Men dagen har flytit på bra även fast den varit lång!!

Imorgon är vi lediga och då ska jag plugga ännu mera fysik wiii... Eller?! Jaja nu ska vi kolla på tv!

Puss hej :)


dans på g

hejhej! ligger hemma i jessicas säng och kollar på när hon packar väskan, hon ska nämligen sova hos mig eftersom att vi är lediga imorn, såååå lycklig ;) men dagen ska gå till att plugga, så njutningen blir kort.
ikväll ska vi på dansen, längtar för att de är så himla kul!! Lite fail med alla småbarn bara, men det gör ju att vi ser mogna ut (a)
nu ska vi ta nått litet att äta, kanske skriver ikväll!
puss


bild till morgonens inlägg


godmorgon

hur går det här till? har liksom haft sovmorgon till halv tio och ändå känner jag mig helt död..inte okej!
två friskispass väntar nu vid lunchtid, ska bli spännande! och jobbigt...
kan berätta om det sen :D


Måndag

Dagen har fan rullat på bra idag! Men märkte en sak under dagen idag och jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Det är jättejobbigt..(inget om vänner, familj, eller pojke, det handlar om knäppa mig.. Svårt att gissa va?! Ni vet jag är ju lite knäpp)

Det löser sig väl på något sätt! Hoppas vi :)


högsta betyg kirrat

Idag har det varit en bra dag! skolan gick toppen och pluggandet har gått okej iallafall :) är trött däremot men de ger sig!
jag och eken hade Friskis delen på idrotten idag och det var jätteroligt, funderar på att börja leda pass på friskis i framtiden! ;) lunchen spenderades sen med kusinen och sedan hade vi bara mattelektionen kvar.
ligger nu och kollar på tv, har precis ätit och innan det satt jag och pluggade, väldigt länge faktiskt ;)
orkar inte göra något men skulle vilja gå och köpa godis, en center kanske ;) (hihi jessica)
laddar upp en bild på den grymt snygga Alexander Pettyfier, njut!


Min säng, min säng

Jag har inte sovit i min säng sen i torsdags, och haft full upp hela helgen. Så bloggen har tyvärr fått tagit smällen, men nu ska jag blogga iallafall. Igår firade vi min mormor tillsammans med hela släkten på ett jättfint hotell. Det var så kul att träffa alla och jag och min fina kusin höll ett fint tal till mormor. Hon började gråta, och då kände jag att jag vill (nästan) gråta. Det var ett sådant fint ögonblick. Har pluggat fysik idag, hela dagen med andra ord och det går ju sådär men det tar sig kanske en aning iallafall. Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på hästhoppning, och JA det är jätteroligt att kolla på. Laddar upp lite bilder sen. Puss :)

dålig uppdatering

ledsen för dåligt skrivande, men de drabbar ju ändå bara våra drygt fem läsare ;) tack pappa och Jessica, som jag vet läser "regelbundet" ;)
Är nu på väg hem från vännerna, det blev en lugn kväll och de blev inget sova över eftersom att min mage inte tålde maten, vilket va lite tråkigt...
Men vi hade trevligt ändå, kollade på film och mös.
men nu ska jag hem och lägga mig och sova, är så himla trött.
puss


Jävla fan

Det finns inget som kan beskriva hur jävla arg jag är just nu.. Allt kommer bli en platt pannkaka, man ba: Tack för den! Fan...

Du e vad du äter

Hejsan! Nu ligger jag i sängen och kollar på du är vad du äter. Jag har övat som en galning inför seminariet som vi ska ha imorgon. Är faktiskt lite nervös faktiskt, inte för att jag kommer glömma eller något utan att L inte har fixat det som ska fixas. Han har inte skickat det han ska till mig ... än. Jag ligger i sängen och har ont i magen över detta. Allvarligt, det skulle inte förvåna mig om hans grejer kommer skickade till mig klockan 12 inatt och då är inte jag inne på datan.. GAAAAAAAAAAAAAAH kan inte beskriva min frustration.. BRB ska bara gräva ner mig i sängen en stund. Puss :)

Faaan

Kul att bussen kör ifrån mig när jag kommer till Slussen.... Nästa går om tio men då måste jag gå från brunn... Och nästa som går hem till mig går om en halvtimme fyrtio minuter... Fett värt....


Ovärt inlägg... Kanske

Lunch lunch fett gott med lunch :D
Louise var söt på kemin!! 💗


dagens lunch


trött

dagarna går för fort...finns i och för sig både bra och dåliga saker med de :) det braiga är att jag ska träffa Simon imorn och att jag ska på dansen! :D det dåliga är ju dock att man inte hänger med, rätt var det är så står man där vid ett prov och undrar vart fan tiden till pluggandet tog vägen...
jag känner mig iallafall glad, glad att de bara är tisdag och jag har redan hunnit träffa två kompisar som jag inte sett på länge, stort plus med tanke på att jag nästan aldrig hinner träffa mina vänner, skolan suger krafter. var på en promenad med min fina vän Louise idag, jag trotsade trötthet o tog mig ut i kylan :) vilket jag verkligen är glad för att jag gjorde!!
imorn blir det vanlig dag i skolan, är så bortskämd med sovmorgonar så ska sova nu för att orka upp kvart över sju imorn ;) bjuder på en vacker madde som tack för läsningen
pusssis


det luktar fis

ligger just nu och myser med emmis, vi har haft en väldigt trevlig kväll tillsammans, det var så länge sedan vi sågs!!
stackars lilla emma som ska upp tidigt imorgon, jag själv börjar inte fören ett..mihihi! men ska vara lite duktig och sticka in till stan och träna med torun klockan elva, det blir najs!
nu ska vi se lite sex and the city, standard!


GLÖM INTE ATT GRATTA ERA PAPPOR IDAG!!!!

VIKTIGT - FARS DAG IDAG, GLÖM INTE ATT GRATTA DIN PAPPA OCH TALA OM FÖR HONOM HUR MYCKET NI ÄLSKAR HONOM. Söndag... söndagar kan man ju inget annat än att älska eller var det hata? Jag är verkligen helt slut idag, riktigt trött men har lyckats att plugga och fixat klart det som behövs inför veckan. Duktig tjej. Ska snar övningsköra ut till stallet och hälsa på hästen. Och ge honom en puss. Min helg har varit jättebra faktiskt, den har gått för fort bara.. Juste imorgon är det derby, AIK - DIF och jag funderar starkt på att gå. Så ska kolla på biljetter nu faktiskt. Jag vet att det finns kvar, har spanat på de ganska länge nu. Men det vore faktiskt kul att gå och se mitt älskade AIK. Bjuder på en bild på mig och syster som är tagen för jättelänge sen. Puss

myser

sitter just nu hemma hos farmor och kollar på så mycket bättre eller vad de nu heter :) hade inget att göra så ringde och frågade om jag fick komma över, alltid lika mysigt! jag och farmor går alltid så bra ihop, vi är likadana liksom, har alltid saker att prata om :) hon är bäst helt enkelt! jag är lite avundsjuk på syrran som har fått bo här ett tag :)
iallafall, imorn är det fars dag, det ska man såklart fira! papporna är viktiga i livet, så man måste ta hand om dom och fira att dom alltid finns där ;)
men nu ska jag vara social igen, de blev ett djupt inlägg, haha, men de va det värt :D
kramis


Tokaj

Nu är jag hemma från stallet och har precis ätit lite mat. Efter skolan åkte jag ut till stallet och tig hand om tokis, red honom också och det gick jättebra faktiskt. Världens snyggaste häst!

Juste för er som inte fattat det är det 111111 idag, och jag tröttnade på tjatet om det just kl. 11.11 idag.. Hela Facebook var fylld av 11111111... Okej jag har fattat att det är den elfte november tvåtusenelva klockan elva minuter över elva. Så ingen bryr sig.. Eller gör ni?


dagens outfit...typ


Fredag

Snart är skoldagen över, det enda som är kvar är fysik och samhälle sen så är det helg. Efter skolan ska jag ut till stallet och rida token wiii. Har saknat hästen faktiskt!

Nu börjar fysiken! Ha det bra!


bajsnödig

hej och hå, äntligen är skoldagen slut! sitter på bussen på väg hem nu och diggar lite musik. när ja kommer hem ska jag och Jennifer förhoppningsvis åka till tyresö c och fixa min klocka, men de förutsätter att den ligger hemma :) bad mamma och Jennifer att leta och en minut senare fick jag ett meddelande där de stod "Vi hittar ingen." det gick snabbt, så jag får kolla själv sen helt enkelt :)
today its been a good day


Lunch


06.50

japp, de var när jag gick upp i idag, som vanligt är jag vaken innan klockan ringer :) idag berodde de nog dock på att simon sov här och skulle åka tidigare, men de va mysigt att vakna samtidigt, gick upp med honom och så :) sitter nu och kollar top model, sen när började det visas klockan sju på morgonen? väntar bara på att mamma ska gå upp nu, hon ska börja jobba hemma om några minuter så då kan jag göra henne sällis istället :)
hoppas på en bra dag!


...

Idag har jag försökt att publicera 2 st inlägg men har jag lyckats? Neej såklart jag inte har. Jaja, dagen har rullat på bra och efter skolan åkte jag till Worldclass och träffade min blivande PT. Han verkade skitsnäll och motiverad vilket är bra. Nu ligger jag i sängen och ska kolla på Salt det sägs att den ska vara bra. Men vi får väl se. Skriver mer imorgon, blev lite kort idag. Imorgon är vi på topp igen. :) Puss :)

love it!


19.54

Godkväll alla som läser denna blogg! Idag var vi i skolan, som alla andra dagar. Idag var lite speciell, vi hade en heldag till att skriva på våra gemsakonstwerk. Visst det är jättetråkigt, men det behövdes så det var ju bra på sitt sätt. Men mot si sådär klockan 16.00 var koncentrationen inte direkt på topp. Vi var trötta och skrattade åt allt nästan. Hur mörkt har det inte blivit?????!? Vad hände?!? Nu när man åker hem från skolan är det kolsvart. Och jätteläskigt att gå genom skogen också.. speciellt om man inte har en lampa och inte ser var man sätter fötterna.. Nu klockan åtta börjar värsta pojkvänsakademien (killarna här är ju seriösa idioter, förstår inte varför tjejerna inte bara går och ger de en käftsmäll och säger hejdå jävla idiot. Jag blir typ upprörd...), sen klockan nio är det desperata hemmafruar. Så det blir tv kväll helt enkelt. dagen outfit

dags att liva upp bloggen

vi inför något nytt! från och med den här veckan kommer det finnas olika kategorier. Såsom veckans heting, outfit, kommentar, bild, tips och flopp :) alla kommer såklart inte finnas varje vecka utan vi väljer ut en beroende på vad som händer! så stay tune!!


Godmorgon

jag och Louise kom tidigare till skolan idag och vi har gjort te och sitter och myser framför datorerna. Vi börjar inte förrän om en hel kvart. Otroligt va? Idag ska vi ha engelska hela dagen och skriva på våra gensamkonstwerk.. Fråga inte ens vad det är. Det är väldigt tråkigt måste jag säga. Senare idag ska jag åka och rida på min pålle som inte blivit riden på en vecka pga av "sjukdom". Men nu mår han bra. Igår var sista dagen med medicin.wwwweeehoooooo.

lycklig

måste hänvisa till maddes inlägg nedan, hon gav mig ett gott skratt på vägen hem från skolan :)

ja själv kom nyss hem efter att ha varit på en liten promenad, följde med pappa en bit när han skulle träna och sen gick jag en omväg hem. när jag gick förbi bilarna på gatan nedanför oss så kom jag på en sak som hände ungefär vid den här tiden förra året. Jag och pappa hade varit och handlat och på vägen hem såg vi en stackars kanin som sprungit vilse och hamnat mitt i stan! Kändes jättehemskt så vi försökte förbrilt att få tag i ninisen, vi använde oss till och med av maten vi köpt för att försöka få fram den från under bilarna. Det slutade dock i tragedi, vi var tvungna att låta den hitta hem själv.
jag kom bara att tänka på de när jag gick där och var tvungen att le lite för mig själv. trots den nya förkylningen, den stressiga skolan och den enorma tröttheten så mår jag bra, känner mig glad :)
tror att min pojkvän har lite med det att göra :$


Normal konversation mellan oss

Såhär kan en konversation mellan mig och Louise se ut en helt vanlig måndag. Men hunden nosade mig faktiskt i rumpan och det blev lite awkward moment i Slussen då...(Nu har bilderna hamnat i oordning, läs undre bilden först sedan den övre.. Det blev konstigt när jag laddade upp från mobilen)
Och oftast spårar konversationen ur vid sådana här tillfällen..


Bilden har inget med inlägget att göra men ändå

Äntligen hemma och får äta. Åt ingen lunch idag, var hos tandläkaren så den fick skippas. Är vrålhungrig nu så funderar starkt på att göra en tre rätters nu, men nej det får bli mackor. Som vanligt med andra ord. Louise, klänningen var skit snygg eller allt såg asbra ut så tummen upp för kläderna i KINA. Sedan vi länkade vår blogg på facebook har besökarna ökat med över det dubbla. Weehoo brorsan det går bra nu. Nej nu ska jag göra mackor innan jag dör av hunger. Puss

till tjejerna

här har ni bilderna på mina klänningar tjejer, och lite annat med för den delen :)
jag försökte mixa lite med bilden på den finaste klänningen för att den ska synas mest så hoppas ni ser bra! :)


Rolig mattelektion

Dagens bilder från matten.. Och jaa vi undrar också var vi fått vår skönhet ifrån..


blääää

första inlägget jag skriver som inte handlar om Kina!
istället ska jag skriva om en macka, en macka som skulle bli den första goda måltiden efter att jag ätit äcklig frukost en vecka. mackan kom från cafeterian i skolan och efter två tre tuggor hittas ett hårstrå, ett LÅNGT hårstrå ingrott i mackan typ. fy satan där förstördes min lunch! dagen känns Inge bra, är så trött att ja känner mig deprimerad, vill bara hem och sova :( som tur är så är alla lika trötta, så känna skönt att inte behöv snacka så mycket ;)
om man tittar väldigt noga så ser man hårstrået i överkant på mackan, blä!


ÄNTLIGEN!!

åh vad skönt det är att vara hemma! sitter i bilen på väg till pappa nu, känns så himla bra!
kände först att jag inte längtade hem, men efter en lång och jobbig flygresa då känns de bra :)
så när jag kommer hem ska jag äta och sen nog bara sova, har typ dygnat så behöver sömn för att ladda inför skolan igen tror jag :)
puss


Jaaaa

Idag är det ingen vanlig dag för idag kommer Louise hem hurra hurra hurraaaaaa!!!

Haha det där gick inte ens ihop bra, men jag är glad att hon kommer hem, det var det jag ville få fram!!!!!!


Jobbigt läge just nu

Snart är höstlovet slut... buhuu.. Orkar verkligen inte med skolan. Motivationen är på noll och allt känns så jäkla tungt just nu. Vet dock inte varför. Jag känner bara för att krypa ner i min säng och dra täcket över huvudet och aldrig mer stiga upp. Så känner jag mig just nu. Får väl hoppas att det släpper snart. Hatar att känna såhär.. Idag har jag iallafall varit och tagit hand om pållen, promenerat med honom, fodrat, gjort hö, borstat och mockat. Jag skojar inte, han är världens skitigaste häst. När man väl har gjort fint i boxen, tagit bort allt bajs och kiss så släpper man in honom i boxen... tio minuter senare när man kommer tillbaka är det lika skitigt som det var från början....Man ba varför ska du vara så smutsig!?!?! Det tar liksom nästan en halvtimme och få fint i din box och då ska du skita ner den direkt?. Jaja sånt får man väl stå ut med. LOUISE, du ska blogga när du kommer hem även fast det blir hej, hejdå inlägg så ska du göra det. Vi ska ju börja tjäna some money på bloggen. Fatta, vi kan bli rika flickor :D:D :D:D:D:D:D Puss hej!

snart hemma...typ

sådär, nu lider kvällen mot sitt slut och vi ska snart åka hem för att sova lite! ska först kolla på kapporna vi köpt, dom var nämligen inte klara så dom ska komma med dom till hotellet, ganska skönt ändå :)
tiden i Shanghai är slut och jag är tveksam på om jag kommer blogga mer, de va kul här men hemma finns de inte så mycket intressant att skriva om ;)
måste däremot bara berätta att vi aldrig åkte upp i tornet, de har regnat och varit mulet så de hade tydligen inte varit värt pengarna, jag ångrar de dock...skulle gärna åkt upp bara för att ha varit där, men men.
är lagom taggad för drygt 16 timmar resa hem, men önska mig en trevlig flygresa så ses vi i Sverige!

bjuder på bilder från restaurangen vi var på ikväll.
kram


sista dagen i shanghai

ja ni, helt plötsligt är semestern nästan slut...tiden har gått så himla fort, känns som att ja kom hit igår :o
men de ska väl bli skönt att komma hem antar jag :) idag ska vi iallafall tillbringa hela dagen på en marknad, köpa upp pengarna liksom ;)
jag ska försöka hitta skor till dig Jessica, men storlekarna är konstiga :/ jag gör mitt bästa!!
jag måste bara säga åk inte till Kina över bara en vecka/tio dagar, de känns nämligen som att jag har jetlag hela tiden, är trött konstant :p
haha men nu måste jag gå, skriver nog ikväll, sista kvällen...


Wiiie

Wiiii jag har fått post! Det var ett mycket kärleksfullt brev från Louise. Jag tackar så mycket för det :D jag blev glader! <3


Hoppas på post, flaskpost!

Läste precis att Louise beställt hem glass från donken... Vafan det vill jag också kunna göra.. Men det ska jag fixa hit till Sverige så jag blir rik tillsammans med Louise. Iallafall joel åkte hem precis och nu ska jag faktiskt skriva lite på det så kallade gesamkonstweket eller vad det heter. Jag och Lucas ligger fett med efter så det behövs. Men lär sitta en timme sen pallar jag inte mer. Som ni kanske vet har vi köpt häst och vi hann ha hästen i hm.... sisådär 1 dag innan något hände honom. Grannhästen bet av honom tungan. Så i onsdagskväll satt jag, emma och mamma i panik ut till stallet vid nio. Veterinären kom vid kvart i tio och gav honom kraftig smärtstillande. För Token bara stod där och hade jätteont, huvudet neråt och det bara rann blod och slem. Tyckte så synd om älsklingen, man såg verkligen hur ont han hade. Men så fort han fått smärtstillande blev han piggare. Detta ska ha läkt om ca 5 dagar, och eftersom det skedde i munnen så är det ingen fara, för munnen läker fort. Så det var skönt, han ska få medicin som inte är den billigaste, typ 2000 spänn..man ba... Varför ska häst saker vara så jäkla dyrt för?!?! :O:O:O:o Jaja, ska nog ut till stallet imorgon och gå en promenad med honom, (vi får inte rida nu) och gosa lite med honom så han blir glader. Nu ska jag springa upp till brevlådan och se om BREVET KOMMIT JESSICAAAA!!! Så meddelar senare om det kära brevet befinner sig i mina händer. Pöss hej leverpastej!

ps. har precis beställt hem glass från donken


pyjamas och tofflor

sitter just nu hemma hos adam och bara tar det lugnt, de är nämligen bara här och i lobbyn som vi har internet så man måste passa på :) för er som inte vet eller glömt så är adam simons bror, de är han som bor och pluggar här :)
jag kom just på att jag glömt bor att berätta om kineserna och deras "fashion". Har nämligen sett ett flertal kineser som går runt i pyjamas och tofflor. Och då pratar jag inte om något diskret, utan tofflor som föreställer djur, vissa kanske sett sånna hemma, dom är iallafall väldigt stora och pluffsiga :) och sen har dom riktiga pyjamaser, alltså matchande byxa och skjorta :D haha, fatta vad avslappnat!
va bara tvungen att berätta om de, ska försöka ta kort någon gång :)
Kramis


dålig nyhet

okej, ingen dålig nyhet, men en läskig...
vi var aldrig uppe i tornet igår, den så kallade kapsylen/kapsylöppnaren, men vi ska det senare i veckan. Jag kollade precis Google och upptäckte att det här tornet är 200 m HÖGRE än eiffeltornet!!!! sug på den medan jag tar mig upp dit, skriver efter!

ps. dåligt jessica..dåligt
:)


tills madde

haha, skapar en chatt här, svara i kommentarer madde ;) fick du inte brevet med matkortet av Jessica? :o puss saknar dig me! <3


hehe

Såg precis att Louise undrar vart jag håller hus eftersom att jag inte har skrivit på någon/några dagar. Har helt enkelt inte haft tid. Har haft riktigt späckade dagar. Iallafall idag blev vi med häst, weeeeeehoooooooooo! Åååh jag är så glad just nu, så jag vet inte vad. Han är världens finaste polle. Idag när jag red honom var han galen, seriöst... men men. Imorgon ska jag och Erica på kulturhuset och ska kolla på någon utsällning som tillhör psykologin.. Sen efter det ska jag bowla samt äta middag med kusinerna och farmor och farfar så det ska bli jättemys. Nu ska jag äta upp mina nudlar och sen ska jag kolla på tv tror jag. Hare gött nu. P.s1 Saknar dig Loui, hoppas du har det bra i Kina! P.s 2 Jag väntar fortfarande på brevet Jessica!

vart håller madde hus??

halloj igen!
ja har det väldigt bra här borta, längtar faktiskt inte alls hem än, men lite svensk frukost skulle inte vara helt fel, jag går nämligen hungrig här mestadels av tiden, men jag överlever :)
har precis ätit lunch, fick ont i magen så slutade med att jag bara åt massa grönsaker, vilket i och för sig var super gott :) och nu väntar vi på att Simon ska bli klar hos frisören, han har äntligen vågat klippa av manen :)
Idag har vi varit på ett akvarium typ, såg massa coola fiskar och så, men maneterna var häftigast!
det går åt lite mer pengar än jag räknat med, sevärdheterna är tyvärr ganska dyra till skillnad från den billiga maten, åt faktiskt lunch för 16 kr idag, de säger väl allt..
förhoppningsvis ska vi upp i en skyskrapa i eftermiddag, även kallad kapsylen, de ska vara den högsta observatorieplatsen i världen...läskigt!
Bjuder på bilder nu och fler inlägg senare i veckan! en bild från kapsylen kanske kommer upp senare! :)
Kram


RSS 2.0