ännu en dag i chiiiiina

dag tre är avklarad i Kina! För er som
läste förra inlägget så har jag inte sett någon "take a crap" på gatan än, men däremot hittade vi en unge med hål i brallan, de va mys...
har för övrigt varit hos skräddaren och ska sy två klänningar och en vinterkappa, hoppas de blir bra bara!
shopping är de som tar upp mestadels av tiden här, men imorn kanske jag och emma ska fixa naglar och få fotmassage, sen så ska vi hinna med lite sevärdheter innan veckan är slut :)
avslutar inlägget med att säga att våran tv på rummet är trasig, vilket suger med tanke på att dom hade national geographic :)
kramis


Lov wooop

Äntligen lov, ska bli så skönt att få ta en vecka från skolan och bara ANDAS ut! Som ni kanske vet har Louise åkte till Kina, och jag saknar henne! Hann inte riktigt säga hejdå till henne ordentligt igår pga av att vi hade olika lektioner.. Så jag saknar henne. Men jag hoppas hon får en jättebra tid där borta medan jag chillar här i Sverige. Idag rullade iallafall skolan på hyffsat fort, och vi jobbade med både roliga och tråkig saker om man säger så. Nu när jag kom hem är mormor och skägget här, dom är hos oss över helgen för mammi och pappi är i Skottland. Det känns som alla åker utomlands utom jag.. blä. Men mitt liv är ganska bra ändå. Jag klagar inte. Ikväll ska jag gå över till Malin och ha myskväll med Idol, dipp och massor av tjejprat. Ska bli så mysigt att träffa henne. Men nu ska jag ta det lugnt och äta lite.. som jag alltid gör. Jag äter nog mest i Sverige! Puss!!

bara ett hål i brallan?

så nu har jag äntligen hamnat i Kina, tänker inte berätta så mycket om flyget med tanke på att de inte hände så mycket. Men här i Shanghai har vi hunnit äta massa mat, kollat in en skräddar marknad, och hälsat på hos Adam.
det är ganska mycket folk överallt men ändå inte lika mycket som jag förväntade mig. Däremot är dom ganska dryga, men enligt Adam så är dom inte de egentligen, utan dom bryr sig bara inte :) dom pissar däremot mitt på gatan, luktar urin på dom första småvarmt vilket inte känns så fräscht, har hört att småbarn inte använder blöja utan bara har ett hål i brallan, sen bajsar dom hejvilt på gator och i papperskorgar, om vi får se något sånt återstår att se, men vi får hoppas att vi slipper de!
uppdaterar mer när de finns något intressant att berätta!
lägger in lite bilder sen.
ps till mamma och pappa: kolla bilden vad hotellet heter, de heter tydligen två olika namn :s
PUSS


...

har lovat att skriva nu på flygplatsen, har inte så mycket batterier så kör ett snabbt inlägg :) de här är läskigt, vill helst av allt bara ha med min mamma och pappa, men tror att de kommer kännas bättre och bättre ju längre tiden går. fällde en tår när jag skildes från pappa men de blev ganska snabbt okej igen, blev koncentrerad på illamåendet på bussen istället...
men iallafall, ska försöka skriva om det finns internet på hotellet, de återstår att se! :) önska mig en lyckad flygtur, själv är jag skit nervös...
bjuder på en tråkig suddig bild också
PUSS


jag älskar min pappa

sista natten i sverige på ett tag, känns knas... men emma håller mig lite lugnare, ligger nämligen i sängen och myser för tillfället! alltså Kina, tror inte jag fattat de än..men de kommer säkert på flygplatsen imorn :) min pappa verkar mer nervös än jag stackarn, men de kommer nog bli bra! avslutar inlägget med en trevlig bild, och uppdaterar nog nästa gång från flygplatsen!
PUSS


En helt vanlig lunch i d-huset


Hm

Helluu, nu sitter jag på bussen påväg till Värmdö marknad ska nämligen köpa hårfärg. Ska bli mörkare!
Idag var det en chilldag började med engelska sen idrott och sen matte men missade matten pga tandläkartid. Det tog längre tid än vad det brukar idag men det gick bra!

XOXO m


PA 3

Oh herregud.. Paranormal filmen 3 var hundra gånger läskigare än 1 och 2:an. Jag vet verkligen inte helt ärligt vad jag ska säga, visst den var asbra men jävligt läskig!

Nu är vi påväg hem, skriver imorgon när jag samlat mig.
XOXO M


Idol 2011

Hej bloggen! Just nu sitter jag och tittar på Idol 2011, och nu är det min favorit Linnie. Även fast hon var riktigt usel förra veckan håller jag på henne och hoppas på det bästa, för alla gör ju bort sig. Så är det bara. Hon fick jättebra med beröm, så jag känner bara: YEEEEEEEEEY!!! Jag håller även på att packa lite kläder och fixar lite saker, ska på bio och se på Paranormal Activity 3 med min älskling! Jag kommer att hissa eller dissa filmen sen såklart! Nej nu ska jag fortsätta att kolla på Idol och sen om en timme ska jag åka. Btw Molly är iofs också JÄVLIGT bra! XOXO Madde

Godnatt

Nu tänker jag faktiskt sova. Är hur trött som helst och imorgon natt blir det PA så man vill ju hålla sig vaken.
Imorgon är det också skola som vanligt, men den dagen blir väl hyffsat chill och jag slutar halv fyra.

Nej nog pratat nu blir det snark, uppdaterar imorgon.

XOXO M'


Så kan det gå

åååh blir så irriterad! Imorse när jag satt i Gullmars och väntade på Louise, så skrev jag värsta inlägget men det ville inte läggas upp.. Men men! Just nu ligger jag i sängen och kollar på Jersey shore. Har blivit helt beroende av programmet och det pinsammaste av allt är att jag tycker det är bra. Men vad gör man? Skolan rullade iallafall på bra idag, hade matteprov. Jag kände att jag hade allt under kontroll tills jag sitter på provet och inser att jag inte kunde en G fråga men lyckades lösa en MVG och tyckte att den var lättare... Men ba inte bra! Juste jag har skaffat biljetter till Paranormal Activity 3 på fredag till mig och Joel. Jag längtar efter att få se den filmen, wooopaaa woooopaaa.. Och vi tog tolv på natten bion man ba; vad gick snett i tänkande! Men det blir nog ruligt! :) Nej nu ska jag bedda ner mig ordentligt och kolla klart på tvn och sen sova. Är helt utpumpad av matten idag! XOXO Madde

Pensionärerna och vi

Idag är vi lediga vilket är awesome. Men jag och Louise möttes i Slussen nio i morse och åkte till eriksdalsbadet och tränade (vi simmade väldigt många längder). Efter det belönade vi oss med lek i äventyrsbadet och även i bubbelpoolen och i ångbastun. Mys säger jag bara!
När vi var klara köpte vi varsin chokladboll som var hur god som helst och sen började vi dra oss tillbaka, men innan vi åkte hem köpte jag ett par nya träningsbyxor! Dom är jättefina och de var på rea så vad ska jag säga - värst kapet var det!

Nu sitter jag iallafall och hänger i Slussen och väntar på min buss som går om 5 minuter. När jag kommer hem ska jag ta en liten tupplur och sen plugga lite matte.. Prov imorgon vettni!

Ps det här är första inlägget från mobilen, naaajs!
Hare gött!
XOXO


Ouupsi

Ouupsi, vi har varit väldigt fåliga på att uppdatera måste jag säga.. hehe men vi har haft väldigt mycket i skolan, saker som har hänt så bloggen har inte varit den högsta prioriteten om man säger så. Men jag och Louise ska skärpa oss och vi ska börja blogga mera nu. Så är ni redo för vår blogg? ..- Såklart att ni är!! /M

RSS 2.0