Party for everybody

Eurovision är nu igång på tvn och jaa vad säger man... Det är Party for everybody..Skulle inte förvåna mig om ryska tanterna går och tar hem skiten. Ha!
Idag firar jag dock 2 år med min tandställning som jag kanske hatar mest av allt i hela världen. Den är så vidrig och jag vill bara slita ut den ur min mun och le och... aa jag hoppas att jag får ett fint leeande någon gång i livet i alla fall. Jag förstår verkligen inte vem av mina päron som har så dåliga gener för tänder... Både mamma och pappa har mycket vackra tänder så jag drog slutsatsen att jag måste vara adopterad. Punkt slut. (hehehhehhehe). Jaja vi hörs sen! PUSS

tittar förbi här en snabbis idag!

vaknade för en stund sen av ett sms, möt mig vid tåget stod de, som den vän man är så gick jag direkt upp, som en zombie! dom där tre timmarna med sömn förra natten känns som mest nu kan jag säga! det är redan söndag idag också, vilket betyder skola imorn, men det känns faktiskt helt okej! har haft en sjukt underbar långhelg med fest, vänner och landet! i'm happy!
ger dock en eloge till Madde som stått ut med jobbigare saker den här helgen, men ska pigga upp henne lite i skolan imorn! love you babe <3

lägger upp lite blandade bilder, titta och njut (sällskapet på första bilden kan va den bästa)








Inlägget nedan är INTE SERIÖST!!

För er som känner att fan jag skulle vilja bli av med lite fett här eller där så rekommenderar jag dieten som kallas för RYH = risifrutti, yoggiyalla och hallonkräm. Jag lovar den fungerar! -.- längtan efter riktig mat uppkommer ganska snabbt men kämpar man och fortsätter kommer det att ge perfekta resultat inför sommaren! Bitch please..


(kände för att skriva av mig mitt hat om att det suger att inte kunna äta riktiga kättbitar, pasta, mackor, köttbullar osv osv)


Allt suger ;ppPPPppPpppPp

Är så trött just nu. Att komma till tandläkaren med knappt någon sömn och få lugnande gav en ganska rolig effekt måste jag ju säga. Pratade osammanhängande och låg och halv slumrade lite. Lite bedövning på det gjorde susen. Vinglade fram och tillbaka. Nu när bedövningen gått ut har det kommit värsta blödningen ur munnen plus att det gör så ont att jag inte vet vad jag ska göra. Allt jag gör är att ligga i sängen och kolla på tv. Joel åkte precis till klubben med Filip. Avundsjuk är jag, och jag kan inte träna på en vecka nu. Det suger ganska så hårt måste jag erkänna. Inte äta för den delen heller. Har inte ätit någonting idag, bokstavligen ingenting och kommer inte kunna äta något mer än drickyoghurt. Möjligtvis risifrutti.  Jag kommer att få köra budget lunch nästa vecka i skolan hell yeeah! -.-
Puss hej! Jag tycker att mitt liv suger rätt hårt just nu, men det kommer att bli bra! Så småningom i alla fall! :)

Kaos!

Godmorgon! Nu är jag, mamma och Joel på väg till Eastman. Idag är det operation som gäller och jag har inte sovit speciellt mycket inatt. Stackars Joel (hehehe). Jag får inte äta innan heller och jag är svinhungrig just nu så jag har ont i magen. Kaos!

Vi hörs senare! Pöss / m


Öra

Jag har sovit Max 2 timmar inatt.. Jag har haft och har svinont i mitt vänstra öra. Det är jätteömt och jag hör knappast något på det. Det gör ont konstant. Vet inte vad som hänt. Känns som om jag fått någon inflammation eller något. Jobbigt är det i alla fall. Får se om jag går ikväll för har jag fortfarande såhär ont i örat kommer jag inte att gå.

Hatar mitt öra!


Somebody that I used to know

Long time no see, bloggen? Det har varit väldigt mycket nu på senaste tid så bloggen har inte varit den högsta prioriteten för mig.
Dagen har iallfall flytit på mycket bra. Hade 2 lektioner och sen åkte jag hem och skulle plugga fysik men jag kollade på Grey's istället. Även om jag kanske kommer att ångre beslutet imorgon så gör jag det inte nu iallfall. Ska lägga mig i sängen  och påbörja att läsa "Born on the fourth of July". Jag hoppas verkligen att den är bra. Och jag hoppas jag läser ut den (men jag är ju som jag är, har läst ut en eller möjligtvis två böcker av alla man ska ha läst i skolan).
Sedan har jag lite ånget över klassfesten. Det är så jobbigt att verkligen vilja något men kroppen säger ifrån, en helt annan sak. Sliten är vad jag är just nu!
KAOS! Men det löser sig. Puss / Madde

slapperhelg/knegarhelg

det är här jag hänger dom helgerna jag jobbar! går och lägger mig så tidigt nu för tiden så varför inte vara duktig och slänga in ett inlägg när datan ändå är på?
Idag blev det en kort arbetsdag, var inte några som hälsade på oss i lokalen så vi stängde lite tidigare. efter det gick jag hem och sov (har blivit standard dom helgerna jag jobbar) väcktes dock av att kusinen med päron kom hem till oss på fika, vilket rörde om i min mage, bokstavligen. Var också precis på bio, såg the avengers, som jag ratad den filmen och sagt att jag ALDRIG ska se den, men den va okej faktiskt, lite överdriven action och fantasy kanske, men sevärd :)
nej men nu ska jag fortsätta med min nya drog, kolla på greys, den där serien är fan helt underbar! rekomederar den starkt och ska nog kolla om hela från början nån gång (a) hoppas alla haft en bra helg, laddar inför en slappdag imorn, men hoppas på att slänga in något slags träningspass!


trötter

Godkväll alla glada!
Sitter i soffan och är väldigt nära på att somna, hatar känslan av att vara så trött att man inte orkar gå och göra sig i ordning, sen när man väl gjort det så är man inte trött längre, knasigt...
har idag bara varit hemma typ, åt middag vid båtklubben men var inte där alls länge, och nu har jag och oscar precis kollat klart på horrible bosses, jävla kul film det där! :)
längtar tills nästa vecka, vill att jobbhelgen ska gå fort nu, för på onsdag är det troligtvis klassfest och sen på torsdag drar jag till landet! ska bli så otroligt skönt att få komma bort lite, kan behövas.
nej men ska nog sova nu snart, puss och godnatt!

bjuder på några snygga rumpor denna fredagskväll till ära


träning hela dagen

jag känner inte min kropp längre, den har lagt av..körde ett medelpass i spinning idag på dagen och redan då var jag helt död, men nej de räckte inte, utan jag tog mig ut till kärrtorp och körde match nu på kvällen, vilket var ganska jobbigt med tanke på att vi tjejer inte hade några avbytare, men vi vann! :D
sitter nu på tunnelbanan på väg till stan, ska därifrån åka ut till jordbro och träffa min älskling emma, vad gör man inte för vänskpen!
hoppas på en pigg dag imorn, orkar inte vara trött mer.


Sjuk?!

Att vakna upp var och varannan timme av att man kallsvettas, skakar och spykänslan sitter i magen är ingen skön känsla. Jag har då med andra ord sovit väldigt dåligt och nu när jag sitter här och skriver snurar huvudet och illamåendet sitter i. Känns som om jag aldrig mått såhär dåligt, inte på länge iallfall.
Jag hade planer på att plugga idag men tror fan att jag måste skippa det, måste sova och vila. Jag tänker prioritera min hälsa och proven får vara okej, men jag vill bara må bättre. Dessutom om det är nationellt prov i EnB imorgon. Så idag kommer jag att ligga inne och vila. Allt med skolan får lösa sig när jag känner mig bättre.
Puss

Madde här

Känner att jag börjar tappa det här med bloggandet alltså, men jag ska försöka att bättre mig. Kan inte lova att det blir bättre men jag ska verkligen försöka.
Just nu sitter jag och kollar på Sverige-Danmark och det står 4-1 till Sverige efter första perioden. Så at the moment känns det väldigt tryggt men man ska väl aldrig vara för säker? Eller hur? Har förövrigt pluggat ekonomi mer eller mindre hela kvällen och kan inte avgöra om det har gått bra eller dåligt.
Skolan idag har varit chilleligrill. Hade idrott, Olympiska spelen, hela förmiddagen och romarriket vann hela spelen dvs jag och Louise var med i det vinnande laget. Hihi. Dagen avslutades med matte och då vi övade inför nationella.
Imorgon är det ingen vanlig dag förresten, det är min bästa vän från högstadiet 18 årsdag. Åh, synd att jag inte kan träffa henne och gratta henne. Men ringa och göra ett försök till att sjunga ska jag göra! :) Gamla vänner från förr saknar man. Men nu när man börjat på olika skolor i gymnasiet har man glidit ifrån varandra men det är nu som jag märker vilka som var äkta och som man fortfarande, och alltid, kommer att ha kvar.
Jag hälsar här ifrån Ingarö med mina stora ögon!

det är söndag, solen skiner och bajen spelar på söderstadion!

igår hade jag nog en av dom bättre kvällarna på länge, var på fest och Jovana fyllde 18! Det var en riktig fest vill ja lova, helt underbart! :) kom hem sent och sov till typ halv ett idag, vilket inte känns länge med tanke på hur trött jag är nu..men det är bara att ladda om, för om lite mer än en timme spelar bajen hemma mot varberg och de kommer bli grymt!
dagens bästa: ingen söndagsångest


summerar kvällen med en liten bild, tar resten sen!


arg, besviken, ledsen och glad

kan man verkligen vara allt det där på samma gång? för just nu känns det så! det kanske bara går när flera personer är inblandade...ja men så är det nog.


nationella prov

godmorgon!! fy farao vad trött jag är, det är så illa att mitt huvud värker..
har nationella nu direkt på morgonen, känns sådär, men det får bli som det blir! ikväll är det dags för grönan, åker in med några vänner och hoppas på okej väder!


3:an

Jag tycker att den här dagen har varit mycket bra. Slutade tidigt och när jag kom hem åkte jag upp till klubben för att prata med min tränare. Jag bokade in en lektion och pratade om knatteträningen. Jag ska jobba som tränare för knattar från nu och under sommaren. Det ska bli så himla roligt. Jag börjar på lördag.
Sitter just nu och kollar på en dokumentär på 3:an, den är så intressant. Måste sluta nu, ska fortsätta kolla. Är helt inne i den så känner att jag skriver lite osammanhängande så ber om ursäkt för det..
Puss!

när ska det vända?

jag vet inte var jag ska börja, det är tur att inte så många läser den här bloggen för då hade jag aldrig kunnat skriva det här. men nu är det tur att jag kan det för jag måste verkligen skriva av mig. allt känns bara skit just nu, och det är inte så att det gör det hela tiden, men det gör det när jag får dåligt samvete, dåligt samvete för att ha lämnat någon som betyder så jävla mycket för mig, och för att göra någon så illa som jag har gjort. jag vet imte vad jag ska ta mig till. det gör så jävla ont. känns inte som att jag ska vara ledsen heller för det är ändå mitt fel alltihop, och det är inte jag som har det värst, känner att det inte är tillåtet för mig att vara ledsen utan jag är den som ska vara stark och peppa för att det ska bli bättre, fan, jag har det ju inte värst!...jag vet inte, att se någon man älskar må så otroligt dåligt suger musten ur en, förjävla mycket, och att veta att det är mitt fel...men ja, jag måste intala mig själv att det blir bättre, även om det egentligen inte är jag som borde det. men aa, det var mitt slut på kvällen, åt helvete.


..bilkö...

Jag hatar bilköer, det är verkligen det värsta som finns. Så ni vet!


RSS 2.0