John Guidetti

Nu är det landskamp. Sverige vs Kroatien. Den största snackisen är den unga spelaren som skapat en rad rubriker den senaste tiden. John Guidetti. Han ska jag hålla ett extra öga på och granska honom och se om han platsar i VM-laget. Skämt åsido, det ska bli kul och se lite nytt fräscht blod i vårt landslag faktiskt.
Dock gillade jag INTE de nya dräkterna. Usch.
För övrigt älskar jag livet just nu. Allt rullar på. Jag är glad och lycklig och tar allt som det kommer. Har en balans inom mig som gör att jag klarar av allt, jag stressar inte upp mig. Men antagligen kommer stress-känslan tillbaka när skolan drar igång. Men nu tänker vi inte på det! Det är ju som sagt LOV!
Vill bara lägga in en tanke till Emil som opereras idag. Jag hoppas verkligen att allt har gått bra och att du får börja träna igen - som du längtar efter! :)
NU ÄR DET FÖR I HELVETE STRAFF FÖR SVERIGE... OH HERREGUD NU DÖR JAG AV NERVOSITET, SÅ NU ÄR DET BÄST ATT JAG SLUT.....JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, MÅÅÅÅÅÅÅÅL! 1-0 SVERIGE!
okej, puss hej!

Dag 2 - En bild på mig + 10 fakta om mig

1 - Min naturliga hårfärg är guldblond och jag är kort.
2 - Jag har bott i samma hus i hela mitt liv.
3 - Jag har tränat elitgymnastik i 11 år och har ridit i snart 15 år. Plus att jag har egen häst.
4 - Min favorit artist är Lady Gaga och sen har jag fått upp ögonen och öronen för sångaren i Dead by April.. Varför vet jag inte.
5 - Jag hatar spindlar, ormar och småkryp av alla slag.
6 - Jag älskar rosa.
7 - Det bästa jag vet är att spela golf en tidig sommarmorgon.
8 - Jag ÄLSKAR semlor. Det bästa jag vet.
9 - Jag är laktosintolerant. (lite jobbigt eftersom jag som sagt älskar semlor).
10 - Jag bokstavligen HATAR folk som saknar respekt. Dom är lika vidriga som spindlar och ormar för mig.

...

Insåg nu att det här med listan jag tänker göra varje dag inte publicerades så ni undrar säkert vart "Dag 1" helt plötsligt kom ifrån.

Dag 1 – Något du ser fram emot att använda nästa sommar säsong


Dag 2 – En bild på mig + 10 fakta om mig


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.


Dag 7 – Vad betyder äkta kärlek för mig


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.


Dag 9 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


Dag 10 – Någonting jag oroar mig för.


Dag 11 – En bild på ett ställe jag vart på och saknar.


Dag 12 – Mitt drömbröllop.


Dag 13 – En bild på mig själv för ett år sen och en på dig nu.


Dag 14 – Någonting jag ångrar.


Dag 15 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.


Dag 16 – Min favorit film.


Dag 17 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


Dag 18 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.


Dag 19 – En låt som får mig att gråta.


Dag 20 – Mitt favoritprogram – och varför.


Dag 21 – Det här upprör mig. 


Dag 22 - En person jag vill träffa just nu.


Det här är vad jag tänker svara på varje dag nu. Bara för att liksom!


/ M


uppe med tuppen

godmorgon!! har varit uppe i snart en timme och tycker att jag är skit bra som gick upp i tid så jag hann göra allt jag måste! Ikväll bär det av mot Åbo och det bådar inte gott för mig, men är ändå ganska pigg just nu. Har duschat, druckit te och nu har jag till om med tid att sitta här, vuxenpoäng för att gå upp tidigt. Måste bara göra lite frukost och sen klä på mig så är jag ready to go, time to work!


Dag 1

Dag 1 – Något du ser fram emot att använda nästa sommar säsong

Första plagget - Jag är helt kär i hela denna outfit. Den blusen med dom otroligt snygga skinn shortsen. Mumma. Ska införskaffas!



Andra plagget - Långklänning. Jag har varit tveksam till det innan men med senare tid har jag börjat tycka att det är sjukt snyggt. En långklänning ska införskaffas till sommaren tillsammans med ett par sjukt snygga platå dojjor. Mumms!




Tredje plagget - Denna söta blus (vita)








Det är något som jag verkligen ska införskaffa till sommaren och som jag ser fram emot att använda!


/ M



lägger upp en bild från i lördags som i stort sett symboliserar en galen kväll


hard work, work

Godkväll kära läsare!
Fick i morse veta att jag får jobba imorn, spännande men på ett sätt lite opassande med tanke på att jag drar på kryssning imorgon kväll, men det är bara att gilla läget! Det är ju trots allt väldigt roligt på mitt jobb :)
Dagen har spenderats med kusinen, vi har shoppat lite och bara haft trevligt. Åkte sedan hem till mamma för att hämta lite kläder, och den hemfärden var inte rolig vill jag lova. Måste ätit något dåligt så satt och kallsvettades på tåget medan magen bubblade, fyfan säger jag bara... Jag överlevde dock och träffade simon en liten stund, som jag saknat honom...
Nu är det dags att sova, ska upp tidigt imorn!
<3


GREY'S

Dagen började hur bra som helst. Gick upp hav elva åt frukost och gick ut på en låångpromenad med awesome musik i lurarna. Kunde inte blivit en bättre start på denna dag. Tyvärr var det allt bra jag gjorde idag.
Just nu kollar jag på Grey's anatomy med mamma och om en stund ska vi åka till Gustavsbergs ridklubb och kolla på när folk från Värmdö Ridklubb ska hoppträna för E.G Haking. Det ska verkligen bli roligt. Dock kallt, ska sitta där i typ 3-4 timmar, men det blir mys.
Tänkte tipsa om en blogg.  Min kompis Malin bloggar om hennes liv. I hennes blogg får man mer eller mindre veta hur hennes liv är. Det är en mycket bra blogg och hon är en mycket flitig tjej. Tummen upp till dig min fina vän!
(Tryck på hennes namn så kommer ni till bloggen)

this means war

kära blogg, jag har haft universums absolut mest värdelösa dag! har inte gjort någonting, typ sovit bort halva dagen...men den slutar faktiskt helt okej! va på bio nyss med elin, vi såg this means war, och den va grym! :) ligger nu och skrattar åt typ allt, vet inte om vi är trötta eller bara allmänt störda, det kan tyvärr vara förklaringen.
Kollar också på en film från i lördags när vi va på toaletten på lobby, hahahahah, fyfan!
men ska fortsätta ha kul nu, mihi!
Peace


En bild säger mer än 1000 ord


Bästa vän

Dagen har rullat på väldigt fort. Spenderade gårdagen, natten och halva dagen med Joel. Vi gjorde inte så mycket kollade på film och efter det kollade vi på någon dokumentär grej dom faktiskt var bra. Men när klockan närmade sig mot ett somnade vi. Sedan väcktes jag typ kvart i nio av älsklingen som ligger och kramar om än. Mysigare person finns seriöst inte. <3

Vi gick upp efter en stund och åt frukost och tillbringade förmiddagen på soffan med frukost och tv. Visade honom även "drawsomething" spelet så vi fastande med det ett tag också. (Y)
Sen vid halv ett åkte han hem och då gick jag och mamma på en promenad men jag dumpade henne efter 50 minuter för jag ville fortsätta. Men som tur var sprang jag på min fina kompis Malin så hon gick med mig.

Sen storhandlade jag med mammsen och sen degade jag bara.

Bilden är på mig och min finaste vän, Ebba! Det finns ingen som henne. Det är min allra bästa vän!! <3


det finns inget mer värdefullt än vänskapen

jahapp, så var det söndag igen, men som tur är så är det lördag hela veckan tills vi börjar skolan igen på tisdag! :)
gårdagen var galen, men fan va kul vi hade! Drog med en "gammal" kompis ut också så de var grymt! Kvällen slutade dock lite olyckligt men det är inte lätt att säga nej när folk bjuder hela tiden...
har på grund av gårdagen slappat hela dan, och ätit mer skit än jag gjort på hela veckan...men ligger nu och myser med världens bästa kompis, kollar på Wallander och dricker varm choklad!
<3


Gymmet

Hej alla kära läsare! Vilka ni nu än är :)
Jag sa igår att jag skulle ta tag i mitt liv idag och det är vad jag har gjort. Nu är jag nämligen påväg till gymmet och ska köra en timmes hårdträning. Det är inte så skönt under passet men nät man är klar är det världens skönaste känsla.

Vissa tränar inför beachen 2012, vissa för att bli smalare, vissa för att må bra!
Jag tränar för att må bra och jag har insett att när jag tränar och mår bra känner jag mig smalare och fastare. Sen kanske det inte är så men det struntar jag i, för det är hur jag känner som räknas. Så när man mår bra får man resten på köpet, det är vad jag tror!

Nu är jag strax framme, skriver senare!
Pussar


MelloYello

Hej bloggen!
Hur har eran dag varit? Min har varit..seg?! Har nämligen sovot mer än 2/3 av dagen. Värt? Inte så jätte men vad ska man göra?
Det är bara  jag och min syster hemma och vi ska ha syster mys ikväll och kolla på melodifestivalen och sedan göteborg horse show. Imorgon ska jag ta tag i mitt liv och göra något vettigt av det. Men nu fortsätter min värda dag/kväll. He he.
Pöss

feeezzzt

Visst fan är det blåsigt ute, heregud jag höll på att blåsa bort bara av att gå från tåget, plus att det fick ögonen att rinna som jävla floder. Men ska väl inte klaga, det börjar ju bli vår iallafall.
Har precis kommit hem efter att ha jobbat, grym jag är, men de är slitigt, är verkligen supertrött men ska ändå ut med tjejerna ikväll, det ska bli riktigt kul och skönt att bara komma ut och tänka på lite annat.
hoppas ni får en bra lördagkväll, min kommer bli grym!


Lov

Nu är det äntligen sportlov, som jag väntat. Ska bli så skönt. Idag var det sista dagen i skolan och den flöt på ganska bra. Efter skolan åkte jag och mötte upp Joel för att sedan gå och träna. Idag gick träningen dock inte så bra. Kände mig seg och bara orkade inte men ska ta nya tag på söndag hade jag tänkt.
Nu sitter jag i soffan och äter tacos... helt forever alone. Alla i familjen är på aktiviteter och jag, jag sitter här all by myself. Men det är mysigt det också...ibland (notera ibland). Får se vad jag ska göra ikväll, ska kanske gå ut och träffa kompisar. Men vi får se hur det blir med det.
Nej, nu ska jag äta upp och sedan ta en dusch och duscha av mig alla problem.
<3

Fredag- och lov

sådär ja, ännu en vecka avklarad i skolan och det vankas nu sportlov! ska jag vara helt ärlig och säga att jag inte är taggad alls, hade hellre gått i skolan en vecka till.
De va egentligen meningen att jag skulle vara duktig och träna nu efter skolan, men känslorna tog över så är nu på väg för att träffa min allra bästa vän, tjejen med stort T.
Det blir däremot middag med vänner ikväll, är inte så sugen men dom kanske kan muntra upp en!


hjärtesorg

Go kväll!
La in en ny design för att jag tyckte den andra va grymt tråkig och töntig, hoppas de va okej med dig maddis! <3
Hade bara lust att lägga in en inlägg här när jag ändå inte hade något för mig.

Har avslutat ett stort kapitel av mitt liv, ett kapitel fullt av glädje, kärlek, tårar och känslor. Har avslutat något med en person som under mer än två år har betytt hela världen för mig, en person som funnits när jag behövt honom som mest och en person som alltid stått vid min sida. Jag skriver det här inlägget till dig, för att visa hur mycket du betytt för mig, och hur mycket du alltid kommer att betyda för mig. Jag hoppas verkligen att du kommer finnas i mitt liv för evigt, du har en så stor plats i mitt hjärta och den platsen kommer aldrig kunna ersättas. Jag kommer alltid älska dig.
Tack för 28 underbara månader, dom bästa i mitt liv. Jag kommer älska dig för evigt.


Hur kunde det bli såhär?

Allt går verkligen inte som man tänkt sig. Alltid är det jag som står på kanten, så har det mer eller mindre alltid varit. Jag är den som alla tar förgivet och tror att jag alltid finns där när dom tycker att det passar dom. Bara för att jag är "för snäll". Ena dagen kan de inte säga ett ord till mig, vara riktiga bitchar och vara skitdryga när man pratar på sms eller facebook men nästa dag kan det vara "Åh heej världens finaste Madde, du är bä...." blablablablblablablablabla. Jag är så trött på att bli den som alltid skjuts ut på kanten men som dras in när det behövs eller passar dem. Men jag orkar inte det längre, det är dags att jag börjar säga ifrån och göra allt på mitt sätt och inte bara glida med.
Visst, jag glider inte bara med jag säger ifrån och allt det där men även om jag gör det glider jag ut på kanten ändå så jag börjar undra om det är de som trycker ut mig med flit?
Men allt löser sig, det vet jag! Men den bästa personen i mitt liv just nu är min pojkvän, han får mig alltid att må bra och han finns alltid för mig. Han gör mig lycklig och när jag är lycklig mår jag som bäst. Så länge jag är lycklig ska jag inte tänka på allt runt omkring som kan få mig att må dåligt. För egentligen har jag det väldigt bra.
jag har
En underbar familj,
En underbar pojkvän,
En underbar häst,
Underbara vänner
Underbart rolig klass
Så vad ska jag klaga på egentligen? Men det är det här med vänner - ibland vet man inte vilka som är äkta och inte och det är det jag grubblar på så mycket. Ena dagen är man bästavänner andra dagen inte, men jag tror jag har kommit underfund med vilka som faktiskt står mig nära oavsett vad, det är dem jag kommer att fokusera på och uppskatta. Varför ödsla tid på folk som inte ens bryr som om än själv? Ingen idée alls har jag kommit fram till.
Skönt att bara skriva av sig.
Du är det finaste jag vet! <3

...

Det här med att blogga har inte varit min och Louise starka sida direkt men för er som överhuvudtaget läser bloggen....här kommer ett inlägg.
I helgen har jag gjort lite allt möjligt ganska skönt faktiskt, jag har varit ledsen, tränat extremt mycket, rensat tankar, funderat och sovit, mått dåligt, mått illa, haft huvudvärk och känt mig allmänt konstig.
Typ lite så. Nu ligger jag och kollar på Wallander. Ganska mysigt. Imorgon är det skola igen.. Må veckan gå fort så det blir lov snart. Dock är det ett matteprov mitt i veckan som jag har en aning PANIK över. Men whatever, det löser sig.. Hoppas jag.
Jaja, nu ska jag kolla vidare och skypea lite. Skype - en rolig grej det där asså.
Puss hej /Madde

Godnatt

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa "jag är Zlatan Ibrahimovic" jag hoppas den är bra så med det säger jag godnatt!

/Madde


?

"det här brukar hända en på hundra"
-varför måste det vara jag?


Sofias änglar

Nu tittar jag på Sofias änglar med familjen! Det är väldigt speciellt och känslosamt för oss för vi känner nämligen familjen. Familjen är den finaste och starkaste som jag träffat. Deras kämparglöd för familjen och allt annat runt om går inget annat än att avguda. Jaa, jag är helt mållös just nu.. Tårarna rinner och nu ska jag fortsätta kolla och jag vill bara säga att TA VARA PÅ DET NI HAR FÖR PLÖTSLIGT ÄR DET BORTA!!!

Kärlek till familjen Ollas Matsson <3


Sofias änglar

Nu tittar jag på Sofias änglar med familjen! Det är väldigt speciellt och känslosamt för oss för vi känner nämligen familjen. Familjen är den finaste och starkaste som jag träffat. Deras kämparglöd för familjen och allt annat runt om går inget annat än att avguda. Jaa, jag är helt mållös just nu.. Tårarna rinner och nu ska jag fortsätta kolla och jag vill bara säga att TA VARA PÅ DET NI HAR FÖR PLÖTSLIGT ÄR DET BORTA!!!

Kärlek till familjen Ollas Matsson <3


/m

Vad har hänt? Var tog personen vägen som jag lärde känna? Vad hände med med att det var vi? Vad hände med bandet mellan oss?

Personen jag lärde känna är borta, VI finns aldrig mer för du prioriterar andra framför mig, bandet mellan oss är nu brutet. Mer eller mindre för alltid. Sorgligt men sant.
Om jag gick tillbaka i tiden skulle jag inte ändrat på något som jag gjort, jag hade hoppats på att du skulle gjort saker annorlunda men livet blir aldrig som man tänkt sig. Aldrig!


RSS 2.0