Ojdå

Inte bra.. Inga inlägg på flera dagar..eller veckor.. Inte bra alls. Men det är sommarlov och trots att det endast har gått en eller två veckor har det hänt så fruktansvärt mycket. Jag har varit med kompisar, spelat massvis med golf, fiestat och det bästa av allt jag har fyllt 18 år. Det går bra nu kompis, det går bra nu! 
Det är så mycket jag vill berätta att jag inte får ut något alls.. Attans då.
Min födelsedag var hur bra som helst, den bästa födelsedagen någonsin skulle jag vilja säga. Fick fina presenter men favortierna var nog en kamera (till golfen) och klockan som Joel köpt till mig. Så underbart fin, kommer aldrig att ta av den. (Undantag duschen hehe). 
 
Nu är det iallafall fotboll och det här senaste dygnet har varit helt vridet. Så nu slappar jag i soffan med glass och jordgubbar och för någon timme sen ringde världens bästa Jessica och pratade med mig. Blev så glad när jag såg att hon ringde!! Dock pluggade jag körkortsteori men jag skippade det en stund för hennes skull. Känner dock en aning panik över körkortet för det är en månad kvar tills jag ska skriva provet och köra upp.. Är nervös redan nu. Hur ska det gå på självaste uppkörningsdagen? Kommer på riktigt att skita på mig. Help me, please! Ska på intensivkurs i slutet av juli med Joel och det ska bli så roligt! Vi har spelat golf och setts väldigt mycket nu under lovet och jag blir ledsen varje gång jag behöver lämna honom. Saknar honom nu, jättemycket, även fast vi sågs för 4 timmar sedan. Jag saknar mina fina tjejor också. Var tvungen att smsa Louise och kolla att hon levde efter blixtnedslag på P&L och grejer! Men som tur var, var hon okej min lilla bebis! :') 
 
Jag laddar upp bilder från mobilen senare! Puss!

Jag vet inte vad det är, men jag vet att vi håller på att glida isär.


Regn

Igår regnande det och jag stod ute och jag var genomblöt. Mysigt värre. Ska jobba idag också och senare ikväll ska jag spela. Igår kväll gjorde jag ingenting, satt hemma och tyckte synd om mig själv för att jag inte får min klänning som jag beställt. Allt jag ville då var att ha sällskap och det fick jag tillslut av min syrra. Mysigt!

Nej nu ska jag plugga lite till körkortet sen måste jag åka och jobba.. Hard work work

// Madde


Vilken dag

Idag har det verkligen varit en jättebra dag. Min fina pojkvän tog studenten och att se honom komma utspringande och så glad.. Jag kan inte ens beskriva hur glad jag blev, jag var så stolt och jaa, jag fällde en tår..
Låter bilderna tala för sig själva:
Så jäkla awesome
Älskling
The big day
Love you
Happy
Snygg
The fantastic four
VACKER
'
Jag älskar dig!
Nu är min fina på slutskiva (Om du läser detta senare hoppas jag att du tog en drink åt mig och dansade för mig också hehehe) och jag hoppas verkligen att du fick en oförglömlig kväll, för det är du så värd. Jag är uppe i varv för att jag är så glad för joels skull. Åh, han är bäst!
Nu ska jag försöka sova!! Puss och godnatt!

pigg

jaha, vet inte varför men här hamnade jag såhär mitt i natten! är hur pigg som helst men vill egentligen bara sova, känner mig nästan som ett barn på julafton fast ingenting speciellt händer imorn, vill nog bara att den här dagen ska vara över! har haft en riktig slappardag, kom hem tidigt imorse och har legat med täcke och kudde framför tv:n hela dagen, effektivt jag vet. Har mått lite dåligt också så det kanske behövdes :)
Imorn har jag inget planerat förutom att jag någon gång under dagen ska träffa Emma, sen ska jag ut och springa också, vilket är min nya hobby ;)
nu ska jag göra ett tappert försök att sova igen, för typ femte gången, önska mig lycka till!


Peace
valde en bild som passar mig ganska bra


RSS 2.0